Intractables a casa

L’equip de Toni Salido remunta un 0 a 1 amb el que es va arribar al descans i li fa tres al Riudebitlles a la segona meitat

UE Sitges B – Riudebitlles. Toni Muñoz

UE Sitges B 3 – Riudebitlles 1

De molt bona segona part es pot catalogar la realitzada per l’equip sitgetà davant un Riudebitlles que no va poder aguantar el ritme del matx. Un Sitges B que quan es va recolzar el seu joc al mig del camp i feia servir les bandes es mostrava molt perillós i amb arribada fent molt de mal a l’equip penedesenc pagant car el seu esforç a la vegada que demostraven que te un bon fons d’armari, en aquest cas jugadors que sortien en el darrer tram del partit van decidir amb els seu gols, un partit que se es torçava al primer temps però que sentenciaven amb un futbol fàcil i d’equip.

És cert que l’equip va tenir una molt bona posada en escena però també és cert un cop superat el primer quart d’hora va començar a pressionar un Riudebitlles que es sentia còmode ja que s’estava jugant com si es tractes d’un partit de tennis sense fer servir el mig del cap i aquest fet els beneficiava amb les seves contres, en una errada en defensa al minut 41 Sergi Vila a porta buida posava per davant als seus i d’aquesta manera s’arribava al descans amb el 0-1.

Canviava la decoració del partit ja des de la represa per l’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz, començava jugar per les bandes amb molta més  participació del mig del camp, el canvis realitzats  donaven el seu fruit arribant l’empat al 57 en una magnífica jugada de Pau Junyent amb remat final de Josep, uns dels gran destacats de la remuntada, un minut després Max Gili que havia sortit instants abans posava el 2-1, així com al 70 un altre dels incorporats, Guillem Gracia, posava la guinda al pastis amb el 3-1, encara van poder ampliar el marcador un Sitges que s’havia transformat i de que manera guanyant un partit que no començaven bé però que finalitzaven genial.

L’alineació del Sitges B: Adrià Lobato, Rafa Garcia, Pol Navarro, Jaume Font, Josep Bernad, Jan Marco (Alejandro de Pineda) David Tamayo, (Alex Rodríguez) Gerard López, (Raul Barneda) Marc Silva, (Max Gil) Pau Junyent, (Guillem Gracia) i Mery Coolibaly.

Aquest diumenge juga el Sitges B al camp de l’Anoia, conjunt que ha anat de més a menys i que ve de perdre al camp del Alt Vilanova per 3-1, ocupant el setè lloc amb 9 punts mentre que l’equip sitgetà que dels tres partits a camp contrari ha guanyat un, empatat un altre i perdent a Ribes, son conscients que un bon resultat seria del tot esplèndid, l’hora d’inici les 17 hores.