Frenats en sec

Els tres regals en forma de gol als primers 45 minuts passa massa factura al l’equip de Luri Sorroche sumant la primera desfeta al Municipal

UE Sitges A – Terlenka Barcelonista. Toni Muñoz

UE Sitges A 1 – Terlenka Barcelonista 4

Diferents lectures es poden treure de la primera derrota del que va de campionat de l’equip sitgetà, primer perquè als minuts d’inici dos remats consecutius no van voler entrar, segon per que als 10 minuts del matx una errada monumental en defensa es aprofitada pel TerlenKa Barcelonista per fer el 0 a 1, però tot i això encara la tenia el Sitges, una ocasió clara per poder empatar però amb poc encert, després de nou un passi horrorós al mig del camp significava el 0 a 2, ni el tiple canvi fet pel Sitges fou d’entrada el remei degut a manca d’uns minuts per anar al descans una falta treta pel Terlenka serveix perquè el visitant Joan Mas lliure de marca fes el tercer i aquí es va acabar el bròquil.

Restava tota la segona meitat per la reacció però calia marcar aviat, entrar ràpid al partit i de fet la posició la va tenir l’equip però insuficient per poder remuntar ja que es van mostrar els visitants molt disciplinats en defensa tapant molt bé els espais, en aquest cas la va tenir en Carlos Henarejos però el seu cop de cap se’n va anar al travesser, al 54 un malt refús del porter visitant es aprofitat per César Gutiérrez que des del mig del camp engalçava un xut de traca posant el 1 a 3, després és cert que l’equip va voler i no va poder encaixant el quart ja en temps d’afegit deixant el definitiu 1 a 4 final al marcador.

L’alineació del Sitges: Lucas Cajes, Adam Maftuh (Ivan Valero 61) Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, Sacris, (Carlos Henarejos 36) Guillem Ximénez, Marti Ferret (Benjamí Gomara 80) Alejandro Frutos (César Gutiérrez 36) Dani Midcley, Victor Navarro, Victor Morillas i (Guillem Fonoll).

Aquest dissabte el Sitges A se la juga al camp d’un Joventut Prat que ve de perdre davant l’Alt. Prat Delta, és 11è a la taula amb 4 punts, mentre que el Sitges vol seguir mantenir la porteria sense encaixar cap gol com ho va fer al Camp del Montserrat Igualada així com a Olivella, l’hora d’inici les 19’45 hores.