El Patí cau davant el Sant Cugat de penal

Un penal a menys de dos minuts pel final i jugant en inferioritat decideix el partit

Imatge d'arxiu. @hockey_grafias

El Sant Cugat es va emportar els tres punts en l’últim sospir en el partit corresponent a la tercera jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud que es disputava al Pavelló de la Plaça de Les Casernes en la tarda de dissabte, en derrotar al Patí per 4 gols a 5.

Partit entretingut amb estones de bon joc, alternances al marcador que es va decidir a menys de dos minuts pel final al transformar el Sant Cugat un penal quan el Patí estava jugant en inferioritat per targeta blava a Bertran.

El Patí ha anat des de l’inici de la segona part a remolc al marcador aconseguint igualar-lo, però al final i com diem jugant en inferioritat ha perdut el partit, partit que ha jugat sense la presència de G. Vergés per una situació familiar. Fa falta polir alguns detalls, perquè si que fem força gols (12) però en tres partit n’hem encaixat 14. I això penalitza.

Per la seva part el sant Cugat dirigit pel ex porter del Vilanova J.C. Vadillo s’ha mostrat com un equip molt compacte amb un molt bon porter, i amb jugadors joves amb força qualitat. Recordar que malgrat l’ensopegada del partit contra el Vic a casa seva, venia de golejar al Barça (2 a 9).

A la primera part, el marcador el va obrir el Patí Vilanova a cinc minuts pel final, però els visitants van empatar, resultat amb el que finalitzà el primer temps. Només començar el segon gol visitant i a partir d’aquí va tocar remuntar especialment quan el Sant Cugat es va posar amb dos gols d’avantatge, que van estar equilibrats en l’equador del període. Al final una targeta blava a Bertran a manca de dos minuts i escaig -no transformada- i el penal, aquest si transformat jugant en inferioritat.

Si que hem de constatar que les sensacions que dona l’equip vilanoví son millors que la temporada passada, però cal polir detalls especialment en aspectes defensius.

C.P. VILANOVA  4 - C.H.P. SANT CUGAT  5

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Masoni, Lecha, López, Martinez (cinc inicial), La Laguna, Mudarra, Bertran, Garrido, Donoso (p.s.)

C.H.P. SANT CUGAT.- Pons, Moya, Domenech, Gilabert, Serallonga (cinc inicial) Farnés, Añols, Martí, Vicenç, Susach (p.s.)

ARBITRES: Srs. S. Mayor i O. Garriga

GOLS: 1A PART; 1-0 La Laguna (min 20); 1-1 Farnés (min 22) 2A PART; 1-2 Moya (min 1); 2-2 López (min 4); 2-3 Farnés (min 7); 2-4 Domenech (min 10); 3-4 López (min 10); 4-4 Garrido (min 12); 4-5 Gilabert de penal (min 24).

TARGETES .- Blaves a Farnés i Serrallonga del Sant Cugat i a Bertran del Patí.