Un Sitges de camp contrari

L’equip de Luri Sorroche segueix sumant de tres en tres fora d’Aiguadolç i d’aquesta manera es col·loca co-líder a la classificació

Prat AE B 1 – UE Sitges 3

Un cop més aquest Sitges realitzant un futbol ordenat i sabent al que juga, amb dos gols a la primera mitja hora del matx sap portar el partit al seu costat i tot i la dificultat imposada pels locals degut al molt que es jugaven acaben sumant tres punts més a camp contrari, demostrant que d’entrada i fins el moment es troben més còmodes amb la necessitat de no portar la iniciativa encaixant tan sols un gol en el tres encontres jugats, primer al camp del Montserrat Igualada per seguir a Olivella i al Prat.

Molt aviat al minut 8 Geri en una molt bona jugada d’atac feia el primer del Sitges, un gol que donava tranquil·litat a l’equip que començava imposant la seva llei, és cert que els del Prat conscients del que es jugaven pressionaven però el gol de Carlos Henarejos al minut 28 encarava força bé l’encontre tot i que encara restaven molt minuts per jugar.

A la represa tot i donar un pas endavant el Prat l’equip sitgetà es mostrava molt ordenat en defensa, el gol que escurçava diferències arribava al 89, fet per Luis Sánchez, el 2 a 1, però ja en temps d’afegit Matias Gomara Zamorano que havia sortit al minut 81 posava el definitiu 1 a 3 final.

L’alineació del Sitges: Nito, Álvaro Montesinos, Alex Cubero, (Victor Navarro 22) Carlos Henarejos, (Matias Gomara Zamorano 81) César Gutiérrez, Geri, Martí Ferret (Guillem Ximénez 61) Alejandro Frutos, (Sacris 70) Guillem Fonoll, Victor Morillas, Dani Midcley i (Adam Mattohi 60).

El Sitges rep aquest diumenge al punt de les 12’15  al Sporting Gavà 2013 FC, desè classificat amb 4 punts, amb 1 partit guanyat, un empat i dues derrotes.