Van merèixer més

L’equip sitgetà es troba amb un gol en contra, l’iguala i fins i tot gaudeixen d’ocasions per poder guanyar

Plantilla de l'UE Sitges B. Eix

Anoia 1 – UE Sitges B 1

Com ho va fer a la primera jornada l’equip sitgetà tornava a empatar a Vilanova del Camí, en aquest cas davant l’Anoia en un partit en que l’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz va jugar per guanyar, gaudint d’ocasions clares però amb poc encert i fins i tot l’equip sitgetà reclamava dos penals que per l’àrbitre del partit, el seu argument fou “sigan, sigan”.

El partit

De nou un badada en defensa en un servei de banda  portava a encaixar un  gol a les primeres de canvi al minut 8, i tot el poder de reacció gaudint ocasions manifestes es va haver de picar pedra per sumar com a mínim un punt que sap a poc degut al joc demostrat pel Sitges, l’empat no arribaria fins a la segona part en les botes de Jan Marco que havia sortit instants abans, amb el 1-1 l’equip les va tenir ja en el temps d’afegit, va poder marcar Pau Junyent però la pilota no va voler entrar arribant a la fi amb aquest empat ja esmentat.

L’alineació: Javi Dorado, Gerard, Rafa Garcia, Mussa, Alex Rodríguez, Font, Jose (Marc Silva) Pau Junyent, Max (Berneda) Guillem Gracia, Christian (Jan Marco).

El Sitges B rep aquest dissabte al punt de les 17 hores, es rep a un Masquefa en hores baixes, darrer classificat amb tan sols 2 punts, mentre l’equip sitgetà vol seguir intractable al Municipal i sumar tres punts per posar pressió als equip que van per davant.