El Patí Vilanova cau derrotat a Alpicat en el tram final de l'encontre

A manca de cinc minuts el partit estava empatat

L’Alpicat ha derrotat al C.P. Vilanova per 6 gols a 4 en el partit corresponent a la quarta jornada del Grup Sud de l’OK Lliga Plata, disputat en la vesprada de dissabte al Pavelló A. Roure d’Alpicat.

Nova derrota del Patí en els minuts finals de l’encontre com ja està sent habitual aquesta temporada. El Vilanova porta el partit molt ben controlat, jugant força bé inclós i amb un marcador afavoridor i en els darrers minuts tot s’en va en orris. I això no estem veient que sigui  accidental si nò que és el que ha passat en els partits d’aquesta temporada. On rau el problema? S’estan fent els moviments en la banqueta més adients per arribar al tram final amb bones condicions? Ens falta experiència en aquests minuts finals? Les molt bones sensacions que s’estan veient amb l’equip vilanoví ens fan ser optimistes amb cautela, però ens preocupa aquesta situació que es repeteix en els trams finals. Esperem que es resolgui.

Ahir davant teniem el líder de la competició i una de les “besties negres” del Patí, amb uns darrers partits força complicats en tots els aspectes i amb algún jugador que ens te la mida presa esent un mal son per la nostra porteria i es va tornar a repetir i això que hauriem d’estar avisats de l’empenta en els minuts finals que mostra l’Alpicat quasi sempre.

En la primera part alternançes en el marcador, arribant al descans amb avatatge per 2 gols a 3 del Patí. En començar el segon temps i desprès de l’empat a 3 dels locals nova avantatge visitant en el següent minut. Avantatge fins a manca de vuit minuts i desprès en els quatre finals dos gols locals. Total, gerro d’aigua freda.

Ara hi haurà una setmana d’aturada i el proper dia 20 el derbi davant el Vilafranca a casa.

HC ALPICAT 6  - C.P. VILANOVA 4

Pista .-  Antoni Roure d’Alpicat

H.C. ALPICAT.- Casals, Ballestero, Vàzquez, Ferrnandez,  Mataix (cinc inicial) J.R Serret, M.Serret, Zilken, Escala, Scarso (p.s)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Masoni, López, Lecha, Mudarra (cinc inicial) Garrido, Bertrán, Vergés, Martinez, Donoso (p.s.)

ARBITRES: Srs. J. Reverter i A. Morisio

GOLS: 1A PART; 0-1 Mudarra (min 5), 1-1 Ballesteros (min 8) 2-1 Zilken (min 21), 2-2 Vergés (min 22), 2-3 Lecha (min 23). 2A PART; 3-3 Serret (min 5); 3-4 López (min 5); 4-4 Vázquez (min 17), 5-4 Fernández (min 21), 6-4 Serret (min 22).