Les baixes passen factura al CNB Vilanova femení

Derrota dolorosa del sènior masculí davant el Reus Ploms

Plantilla del Sènior Femení CNB Vilanova AKO . Eix

Sènior Femení AKO 54 - CE Xamba B 56

Després de l'aturada de Tots Sants, l'equip afrontava el partit contra el Xamba amb els dubtes generats per la irregularitat mostrada des de l'inici de la competició i les nombroses baixes.

Bona sortida de les vilanovines amb un parcial de 10-1. A partir d'aquí, l'equip desapareix de la pista i encaixa un parcial de 3 a 20 en contra fruit d'errors no forçats. Arribem a la mitja part amb -9 al lluminós i males sensacions anímiques.

Canvi de xip emocional i un parell de modificacions tàctiques per empatar el partit abans dels darrers 10 minuts. El Vilanova no era capaç d'aprofitar la superioritat física en el joc interior i seguia encaixant punts amb massa facilitat.

El darrer quart es converteix en un intercanvi de cistelles i arribem als ultims segons amb -3 al marcador. Aconseguim empatar gràcies a una jugada de banda, però no defensem bé l'ultim atac visitant i acabem encaixant una cistella a l'últim segon, merescuda victòria d'un Xamba que va mostrar-se més regular durant tot el partit.

El Vilanova ocupa ara una plaça a la part baixa de la classificació (amb un partit menys) havent encaixat les tres derrotes en els últims segons dels partits.

Aquest diumenge l’equip torna a jugar a casa, a les 18.00h. contra el CB Martorell.

REUS PLOMS SALLE NEGRE 73- CNBVILANOVA LA PARRÒQUIA 52

Després de dues setmanes sense competir el sènior de La Parròquia es desplaçava dissabte a la tarda a una de les pistes històriques de Reus, per enfrontar-se a un equip que fins aleshores només comptava amb una victòria al caseller.

Sortida amb Javi, Alex, Carlos, Miki i Edu. Primers minuts d’intercanvi de cistelles, però ja amb una lectura clara, els locals anoten molt fàcil i els vilanovins suen per trobar bones opcions de tir. Al minut set els de Reus obren la primera escletxa per marxar al final del primer quart amb 18-13.

Al segon quart lluny de solucionar els problemes defensius, els de groc pateixen un curtcircuit difícil d’explicar. Una lectura defensiva horrorosa, a pista i a la banqueta, permet als interiors del Ploms anotar una i altra vegada sota cistella. Accions aíllades en atac fan que la distància al lluminòs no sigui insalvable, i el marcador al descans mostra un 38-26.

Al tercer quart canvis defensius, voluntat i intensitat. El Nou Bàsquet controla millor la potència interior dels locals, però segueix faltant ritme i lectura en atac. Després de set minuts on els locals només anoten de tir lliure, dos triples consecutius de Carlos apropen als visitants. Però és aleshores quan els locals mostren un encert exterior espectacular. En els darrers 12 minuts sis triples, fent inútil l’esforç vilanoví per entrar al partit. Final del partit 73-52, derrota molt dolorosa davant un equip que de ben segur escalarà posicions a la classificació. Poc temps de reacció pels grocs, que han de canviar la imatge si volen treure quelcom positiu del proper cap de setmana amb doble partit.
Divendres derbi a la difícil pista del Casal Vilafranca i diumenge visita a un CB Salou situat a la part alta. Seguim.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (2), Alex (5), Nil, Guillem, Aleix (5), Collados (6), Javi (2), Burci (7), Carlos (13), Dídac (2), Edu (7) i Miki (3)