Rugbi

Partit per patir del S16

Aquest passat dissabte es jugava una nova jornada de lliga a Vilanova, entre el Sub.16 i el RC. Cervelló, a priori senzilla amb un rival inferior

Marcador final del partit. Eix

Però sempre es diu que no es pot infravalorar al contrari, fins que no s’ha acabat el partit, i així va ser, quasi hi ha sorpresa i no agradable. Un Sub16 al complert i un Cervelló amb reforços, amb la fusió amb el segon equip del Barça, feien una primera part on el domini era de l’equip de casa, tant el marcador com en el joc. Però amb sorpresa de tots els assistents inclòs l’staff tècnic, el Sub16 feia el que es diu una caiguda en picat i feia somiar al Cervelló amb la remuntada. No sortia res, placatges alts e inoperants, melees i tushes perdudes i el plat fort d’aquest equip, pèrdues inexplicables a la línia de tres quarts, la veritat que no tenia explicació ningú…

Quan l’equip visitant es veia a 2 minuts del final amb un marcador final guanyador, amb un 34 a 39, va sorgir el Sub16 i va salvar l’honra i el partit, amb una línia plena de davanters i tres quarts, amb un marcador final de 41 a 39. Gran partit dels dos equips, amb resultat justet i espectacle al camp fins l’últim moment.

Aquest dissabte el Sub16 viatja a Girona per jugar amb el GEiEG a les 12:45h.