Una victòria més a casa

Un gol per part fa que el Sitges B sumi tres punts més davant el cuer, tot i no ser el millor dia en joc de l’equip de Toni Salido

UE Sitges B – Masquefa. Toni Muñoz

UE Sitges B 2 – Masquefa 0

És evident que després del presenciat al terreny de joc el millor ha estat el resultat, tot en un partit en que l’equip realitzava el seu millor joc als primers 20 minuts, després contagiats per un Masquefa que el seu gran objectiu era no sortir golejat el joc baixava i molt, sense poder veure els moviments i el rendiment per les bandes en un partit que amb poca història fou suficient amb un gol per part per guanyar a un Masquefa que molt haurà de canviar si vol mantenir la categoria.

El partit

D'entrada dos molt bones arribades a les botes de Jan Marco Monmeneo però amb poc encert en els minuts que més tenia la possessió l’equip sitgetà després el joc anava a més on l’interessava al Masquefa i poc a poc el partit s’estava tornant ensopit, al minut 45 en una jugada de murri, Jan Marco Monmeneo posava el 1-0 en potser la més clara arribada de l’equip, inventada en una pilota pispada pel golejador del Sitges, a la segona meitat el partit anava a menys i el pitjor, els visitants s’anaven creixent però nuls de cara a barraca, fou en les acaballes del matx, al 83, que Raul Tamayo que havia sortit instants abans de falta fes el 2-0 amb el que finalitzava el partit.

L’alineació del Sitges B: Javi Dorado, Rafa Garcia, Bruno Sistiaga, (Christian Rodríguez) Max Cili, (Victor Arnau) Jaume Font, (Daniel Tamayo) Guillem Gracia, (Alejandro de Pineda) Jan Marco Monmeneo, (Pol Navarro) Alex Rodríguez, Raul Berneda i Mari Coolibaly.

L’equip sitgetà viatja aquest dissabte a Igualada per jugar al punt de les 17’45 hores amb l’Ateneu Igualadí a Les Comes, penúltim classificat amb dos punts ja que dels 7 partits disputats ha empatat dos i perdent 5, mentre que per la seva banda l’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz ha de millorar el joc desenvolupat en el darrer partit jugat al Municipal davant el Masquefa i seguir sumant de tres en tres, ja que sobre el paper l’equip igualadí és molt inferior.