Dos golets i cap a casa

El Sitges B decideix a la segona meitat amb dos jugadors que havien sortit en aquest tram del partit, Rafa Garcia i Guillem Gracia

Ateneu Igualadí 0 – UE Sitges B 2

Amb més dificultats de les previstes l’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz es feien amb el triomf a Les Comes davant un Ateneu Igualadí que genera un bon futbol però és molt innocent de cara a barraca i això diu clarament la seva situació a la taula sent els cuers, el cert és que es va poder presenciar un entretingut partit amb ocasions d’uns i dels altres però es va arribar al descans sense gols, deixant clar però que pressionant una mica més a la represa el triomf gràcies a la qualitat de l’equip sitgetà havia d’arribar.

Els gols no arribaven fins la recta final d’una segona part en que els moviments fets pel cos tècnic fou clau en el desenllaç final del matx, Rafa Garcia que sortia al 20 minuts de la represa s’encarregava de posar el 0 a 1 i Guillem Gracia que també havia sortit en aquest triple canvi realitzat pel Sitges B feia el segon i la sentència al minut 84 i d’aquesta manera sumar la segona victòria consecutiva i el quart partit sense conèixer la derrota els sitgetans.

L’alineació de l’UE Sitges B: Adrià Lobato, Mery Mussa, Bruno Sistiaga (Gerard López 57) Max Gili, Jaume Font, Alex Rodríguez, Christian Rodríguez (Rafa Garcia 57) Marc Silva, (Guillem Gracia 57) Raul Barneda, Pau Junyent, (Victor Arnau 72) Alejandro Pineda ¡ (Jan Marco Monmeneo 45).

El Sitges B rep aquest dissabte a partir de les 17 hores a un Base Espirall que ve d’empatar amb el Alt. Vilanova a 3 al seu camp, l’equip penedesenc es novè a la taula amb amb 11 punts, dels 8 partits jugats han guanyat 3, empatant 2 i perdent 3, mentre que l’equip sitgetà que ha guanyat tot al Municipal han de seguir amb la mateixa tònica.