Els sèniors de l'AB Vendrell ajornen els seus partits per la Covid

Per la seva banda els dos equips sènior 2 cauen derrotats en els seus enfrontaments contra el Valls i Vila-seca

Imatge d'arxiu

Els dos sèniors de l’AB Vendrell, van haver d’aplaçar els seus respectius partits del cap de setmana. El sènior masculí, que rebia la visita del líder Bàsquet Sitges, tenia tres jugadors, descartats per jugar, per ser, contactes directes d’un positiu de Covid, a banda de dos jugadors, que no podien ser de la partida, per estar lesionats. Amb aquest panorama, es va decidir ajornar el matx, bàsicament, perquè, els vendrellencs no disposaven de prou jugadors, amb el consentiment de la federació i l’equip rival.

Per la seva banda, el sènior femení, que rebia al conjunt del Salou, a Coma-ruga, va ajornar el seu partit, per dos casos de Covid, a la plantilla de les taronges. En aquest cas, per prevenció, la federació, va ajornar el partit, que encara no té data per disputar-lo.

El sènior 2 masculí, de tercera catalana, perdia per 73-71, a la pista del Claret de Valls, en un partit molt ajustat, que es va decidir per petits detalls. Al igual que la setmana passada, davant el Reus Deportiu B, els taronges, van acabar cedint per dos punts de diferència, que els deixa, amb un balanç de 3-5, al grup 9 de la tercera catalana. El primer quart va ser un intercanvi constant de cistelles, que deixava un empat de 19-19 al lluminós. Al descans, s’arribava amb un 33-36, degut a la major intensitat defensiva dels visitants. La tònica d’igualtat va continuar, en el tercer període, que acabaria, amb un 46-44; dos triples consecutius del Claret, estiraven el marcador fins el 67-57 a tres minuts del final. Un parcial de 4-12, amb triple inclòs de Martí Mirall, els acostava fins el 71-69, ja en l’últim minut, de totes, maneres, els del Vendrell, no van tenir sort, en les darreres accions i van acabar cedint, davant l’encert dels locals. El proper partit serà el dia 11 de Desembre, quan rebin a Coma-ruga, la visita del líder invicte, el Cantaires Tortosa.

El sènior 2 femení, sumava la segona derrota consecutiva, després d’encadenar sis victòries, al caure per 35-49 davant el Vila-seca Blau, en un mal partit de les taronges, en l’aspecte ofensiu. El partit va estar marcat, per una fluixa primera part de les locals, que no van poder superar la defensa de les rivals, en un mal dia de cara a cistella, que va permetre al Vila-seca, marxar fins un 15-31, a poc del descans, al qual s’arribava, amb un 18-32, al marcador. La segona part va estar més igualada, però, les del Vendrell, ja no van estar a temps, de remuntar el resultat. Derrota que les deixa quartes, amb un balanç de 6-2 a la territorial femenina. El proper partit serà a la pista del Sant Pere i Sant Pau.