HOQUEI PATINS

El Patí Vilanova guanya patint a l'Olot

Treballada victòria amb patiment final

Garrido, autor de dos del tres gols del CP Vilanova. Eix

El C.P. Vilanova va derrotar al C.P. Olot per 3 gols a 2 en el partit disputat ahir al vespre al pavelló de la plaça de Les Casernes amb una entrada regular de públic i corresponent a la setena jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud.

Tres punt d’or del Patí, amb els que obtenia la primera victòria en la temporada oficial, i que va ser molt treballada, amb esglai final, davant un Olot que va plantar cara al llarg del partit oferint una molt bona imatge i que en el tram final van qüestionar l’arbitratge.

El Patí va patir més del compte davant un equip que va ascendir enguany de la categoria catalana i que un cop més va fallar en les jugades a bola aturada i per mes “inri” va rebre el segon gol en el darrer minut del primer temps. La bona actuació del porter Pol Ferrer i l’ encert en els llançament des de la llarga distància de Garrido (2 gols) van permetre que els tres punts es quedessin a casa.

En la primera part l’Olot feia treballar a Pol Ferrer i va obrir el marcador en una errada defensiva en la que els de la Garrotxa van marcar el primer gol. Desprès va empatar el Vilanova i a pocs segons pel final tornava a avançar-se l’Olot. El resultat no era pas injust.

En la segona part el Patí va sortir amb un altre aire i malgrat la bona defensa visitant Garrido va donar el triomf amb dus fuetades des de lluny. Amb el temps pràcticament exaurit l’ Olot no va aprofitar la directa per acumulació.

CP VILANOVA 3 - CP OLOT 2

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Garrido, Lecha, Mudarra, Masoni (cinc inicial) López, Martinez, Bertran, Donoso (p.s.)

C.P.OLOT.- Raurell, Marcè, A. Mangas, Sacrest, Prat (cinc inicial) Jiménez, J. Mangas, Reixach, Rodriguez, Flores (p.s.)

ARBITRES: Srs Marquez i  Valiente

GOLS: 1A PART; 0-1 Rodríguez (min 12); 1-1 Lecha (min22); 1-2 Sacrest (min 25). 2A PART; 2-2 Garrido (min 8); 3-2 Garrido (min 22)