Gimnàstica

El Club Gimnàstica Vilanova aconsegueix 7 medalles

Resum i resultats del Campionat d'Espanya i Nacional Base de Gimnàstica artística Femenina i Masculina 2021

L'entrenadora Lidia Castillejo amb Nerea Sampietro, Gala Martínez i Carlota Moreno. Eix

Del 3 al 8 de desembre 2021 s'està celebrant al Pavelló Navarra Arena de Pamplona el Campionat d'Espanya i Nacional Base de Gimnàstica artística Femenina i Masculina.

El Club Gimnàstica Vilanova ha participat en categoria Via Olímpica Gaf, nivell 1,2 i 3, obtenint en total 7 medalles entre la classificació general i la classificació per aparells.  Aquests grans resultats s'han aconseguit amb l'esforç diari de les gimnastes entrenades per la Lidia Castillejo, el suport de les famílies i del Club Gimnàstica Vilanova.

El divendres 3 de desembre va competir la categoria Via Olímpica 1 i Via Olímpica 2

En Via Olímpica 1 van competir 57 gimnastes d'arreu d'Espanya, entre elles les nostres dues gimnastes:

Gala Martínez va finalitzar 4a. d'Espanya en la classificació General i Campiona d’Espanya en la classificació de Terra. Amb una bona 8a. posició en els aparells de Salt i de Barra.

Sabrina Royo va concloure en 33a. posició en la classificació general, obtenint les seves millors notes a Paral·leles i a Terra on va concloure 7a. i 11a. respectivament.

En Via Olímpica 2 van competir 44 gimnastes en total i les nostres gimnastes van aconseguir grans èxits.

Nerea Sampietro es proclama Campiona d’Espanya en la classificació General Absoluta. En la classificació per aparells és Campiona d’Espanya a Terra, Campiona d’Espanya a Salt, Campiona d’Espanya a Barra i 4a. en Paral·leles.

Carlota Moreno finalitza 4a. d'Espanya en la classificació General,

Subcampiona d’Espanya a Terra i obté el Bronze a Barra.

El diumenge 5 de desembre va competir el nivell Via Olímpica 3, en aquesta categoría hi havia un total de 61 participants.

La nostra Diana Ruíz va finalitzar en 14a. posició a la classificació General, aconseguint la 5a. plaça a Salt, la 7a. a Terra i la 12a. a Paral·leles a la Classificació General per Aparells.

Tornem del Campionat d'Espanya amb molt bones sensacions, satisfets de la feina feta i amb molts objectius per endavant.