Decepcionant derrota amb golejada a Maçanet

Desprès d'una més que acceptable primera part naufragi total en la segona del Patí Vilanova

El Shum Maçanet ha golejat al C.P. Vilanova per 7 gols a 2 en el partit corresponent a la vuitena jornada de l’Ok Lliga Plata Grup Sud, disputat aquest vespre al Pavelló Municipal de Maçanet de la Selva.

Derrota ianapelable del Patí que ha naufragat totalment en la segona part, amb l’agreujant que no ha transformat 4 (si quatre) faltes directes, ha desaprofitat dues superioritats i que molta voluntat, però res més en aquest període, desprès de una més que aceptable primera part.

El Shum en la seva línia i que avui ha tingut amb Presas l’estilet amb quatre gols i que ha fet el que ha volgut, com i quan en el segon periode.

El partit ha començat malament pel Patí ja que abans del primer minut ha rebut el primer gol, però s’han recuperat d’aquest cop, igualant el joc amb més control i aconseguint l’empat en el minut 7. Aquests eren els millors minuts del Vilanova, però el Shum ha superat aquesta situació i en l’equador d’aquest període ha trencat l’empat amb dos gols, el segon d’un innocent penal i en segona jugada desprès que Pol Ferrer aturés el llançamet directe. El Patí ha anat entrant de nou en el partit i ho ha aconseguit al marcar el segon gol a manca de 45 segons pel descans i amb el Shum amb nou faltes en contra.

En la segona part la debacle, començant per la no transformació de la falta directa per acumulació i pel regitzell de gols locals davant un Patí que ha llençat per la borda totes les oportunitats per entrar en el partit i competir. És una situació aquesta de desaprofitat situacions de llançaments a bola aturada que son claus en bona part de pàrtits.  Amb total objectivitat és INADMISIBLE, en majúscules que això sigui una constant en el Patí.

Ara dos partits claus, vitals, crítics, etc,. Contra Vic i Raspeig a casa. S’han de fer els sis punts si o si.

SHUM MAÇANET  7 - C.P. VILANOVA 2

Pista .- Pavelló Municipal  Maçanet de la Selva

SHUM MAÇANET.- Ramirez, R. Fernandez, Presas, Garcia, Hernandez (cinc inicial) Fernandez, Pujol, Roura, Farre, Rovira (P.S)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Lecha, Garrido, Masoni, Mudarra (cinc inicial) López, Bertran, Martínez, Pérez (P.S.)

ARBITRES: .- Srs. I. Gonzalez i O. Garriga

GOLS: 1A PART: 1-0 Garcia (min 1); 1-1 Masoni (min 7); 2-1 Presas (min 14); 3-1 Pujol de penal en segona jugada (min 16); 3-2 Mudarra  (min 24). 2A PART: 4-2 Hernandez de FD (min 3); 4-2 Presas (min 6); 6-2 Presas (min 10); 7-2 Presas (min 12).

TARGETES .- Blaves a Farré (2) del Shum i a Bertran del Patí.