Rugbi

Al S16 del Sel Vilanova li van sobrar els últims minuts

Gran partit on la mala sort i la falta d’experiència els va fer perdre un partit gairebé guanyat

CR. Alella - Sel Vilanova S16. Eix

Un cap de setmana atípic per jugar després de fa molt temps un diumenge al matí, quan lo normal és dissabte.

A les 12:30h. a Alella s’enfrontaven tercer contra segon, CR. Alella vs. Sel Vilanova S16, amb la segona plaça en lloc, i la pressió al líder que havia guanyat el dia anterior, al cuer, Cat. Central, per 12 a 49.

Un partit que començava amb un Alella dominador i amb un Sub16 vergonyós. Fruït de la pressió l’Alella, inaugurava el marcador anotant el xut a pals amb fortuna, del seu 10, jugador estrella, 7 a 0. L’equip del Garraf no era capaç de sortir del seu camp amb l’oval controlat i novament arribava la segona marca dels locals, 14 a 0. Un primer quart d’hora per oblidar. Però a partir del minut 15, tot anava a canviar, una línia ordenada i amb bons moviments i una davantera que trencava en els rucks feia que l’equip d’Isma i David finalment aconseguisin el seu premi amb la seva primera marca, 14 a 7.

Els nois del Sub.16 començaven a creure en el partit i ben aviat arribava una nova marca, però el xut a pals no entrava, 14 a 12, i mitja part. Una primera part gairebé amb domini total del Sub.16.

Començava la segona part i l’Alella que també té mans, en una jugada ràpida tornava a donar un nou ensurt, amb el 19 a 12. Dins del “toma y daca”, el Sel tornava a fer una nova marca, amb el 19 a 17, 19 a 24, 24 a 24, 24 a 29, a falta de un parell de minuts, amb un Sel guanyador i una pressió bestial de l’equip local, els nois d’Isma i David, contenien la davantera de l’Alella fins que per desgràcia arribava la marca local i deixava els punts i la victòria a casa, definitiu 31 a 29.

Gran partit dels nois del Sub.16, on la mala sort i la falta d’experiència els va fer perdre un partit gairebé guanyat. Últim partit del 2021, no tornaran fins el 8 de gener de 2022, amb el partit a casa, amb l’equip gironí dels CR. Senglars de Torroella de Montgrí.

Gran partit, del jugador del Nova, Lucas Linares, que sortia al minut 55” de joc.