Un penal més que dubtós atura al Sitges

La manca d’encert i la pèssima gestió arbitral sentencia a un Sitges que van jugar per guanyar i acaba perdent

UE Sitges – Sant Andreu de la Barca . Toni Muñoz

UE Sitges 0 – Sant Andreu de la Barca 1

El futbol no era just en aquet cas amb un Sitges que jugant molt bé a futbol disposaven d’ocasions per guanyar, la manca d’encert així com las apreciacions arbitrals els va perjudicar i de que manera trencant d’aquesta manera una ratxa de sis victòries consecutives. Un Sitges que contava amb dos absències molt significatives, la de Carlos Henarejos i Alex Frutos amb una jornada de sanció.

És cert que l’equip del Sant Andreu de la Barca que tan sols va tenir una ocasió als primers instants de l’inici va saber pressionar la sortida de pilota del Sitges, tapant molt bé els espais, tot i això l’equip de Luri Soroche donant velocitat a la circulació va generar ocasions manifestes per poder controlar el marcador. Ja la va tenir al minut 10 Martí Ferret però el seu xut el refusava el porter, al minut 16 es va reclamar un possible penal fet a Gomara que l’àrbitre ho gestionava amb el “sigan, sigan”.

Amb els transcórrer dels minuts l’equip sitgetà anava generant cada vegada més perill i fins i tot tres clares ocasions es van poder comptabilitzar al primer temps però la pilota no entrava.

La tònica seguia així a la represa fins que en una jugada en que la pilota ja havia sortit fora l’àrbitre s’inventava un penal en un contacte fora de l’àrea de Cubedo amb el visitant Manel Torralba sorprenentment per tothom, el golejador no perdonava posant el 0 a 1.

Malgrat aquesta errada monumental del col·legiat el Sitges va seguir realitzant el seu joc però li va faltar encert, en bona jugada iniciada per Geri, el porter refusava un clar remat de Sacris al minut 69, així com al 73 Matias Gomara rematava de cap però de nou el mateix protagonista, el porter visitant, tapava la trajectòria d’aquesta enviant a corner, els restants minuts van ser totalment del Sitges dintre d’una àrea visitant en la que es va reclamar de tot però arribant a la fi amb aquest resultat de 0-1 final.

Alineació del Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, Sacris, (Jan Monmeneo 70) César Gutiérrez, Geri, Martí Ferret, (Ivan Valero 63) Dani Midcley (Guillem Fonoll 70) Benjamí Gomara, Victor Morillas i (Guillem Ximénez 76).

L’equip sitgetà juga aquest dissabte al camp del Sant Quirze del Vallès, penúltim classificat amb 4 punts, dels 9 partits jugats ha empatat 4 i perdent 5 partits. L’hora d’inici les 17 hores.