Handbol

El sènior femení segueix sumant punts

En cas de victòria la propera setmana les ribetanes estaran matemàticament classificades per la fase pel títol

Ribes Sènior Femení A -  CH Canovelles. Eix

Ribes Sènior Femení A - CH Canovelles. Eix

Ribes Sènior Femení A 40 -  CH Canovelles  18

Les Sènior del Handbol Ribes s'enfrontaven al cuer del grup, el CH Canovelles, amb l'objectiu de sumar dos punts més en la seva lluita per aconseguir el tercer lloc.

Les ribetanes van sortir a la pista molt concentrades i des de l'inici no li van donar opcions a unes rivals que sens dubte sofriran per a mantenir la categoria. Un parcial de 7 - 2 en els primers 8 minuts va marcar la tendència del partit. Encara que la diferència de gols no va augmentar de manera considerable durant la primera part (entre 4 i 7 gols) les locals van controlar en tot moment el partit. Es va arribar al descans amb el resultat de 17 – 10.

Malgrat la diferència de gols les del Garraf no van afluixar a la segona part i fins i tot van augmentar la pressió sobre el rival. La defensa va resultar ser molt sòlida i intensa. Les ajudes van funcionar bé i una vegada i una altra van aconseguir robar pilotes i marcar al contraatac.

Un parcial d' 11 – 2 en els primers 10 minuts va sentenciar definitivament el partit. Les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere solé van oferir durant tot el partit un handbol dinàmic i alguns gols espectaculars que van ser molt aplaudits pel públic local. Al CH Canovelles li va faltar forces per a continuar lluitant i es va arribar al final amb el resultat de 40 – 18.

A destacar per part del Ribes el bon partit de la lateral Alba Serrano amb 9 gols i el debut de la pivot Marta Santana amb el primer equip. Va marcar el gol número 40, molt celebrat per la graderia. Espectacular la portera ribetana Roser González amb un 59% d'efectivitat.

Pròxim partit el dissabte, 18 de desembre, 17.45h, a Vilanova del Cami.

En cas de victòria les ribetanes estaran matemàticament classificades per la fase pel títol.

Golejadores per part del Ribes: Anna Hernández (8) / Cristina Hernández (4) / China Sánchez (4) / Joana Santiago (4) / Paula Corrales (1) / Laura Roldan (2) / Anna Gargallo (2) / Elena Custodio (2) / Alba Serrano (9) / Aina Albà (3) / Marta Santana (1) / Porteria: Roser González amb un 59% i Marta Abellán amb un 15% d'efectivitat.