Un triomf necessari

L’equip inicia l’any trencant una dinàmica de tres derrotes consecutives a casa, la part negativa la lesió de Victor Arnau

UE Sitges B – Torrellenc . Toni Muñoz

UE Sitges B 3 – Torrellenc 2

El Sitges B inicia l’any de la millor manera amb victòria però patida davant un Torrellenc que en tot moment va donar la cara al partit, els de Toni Salido que no jugaven des de la darrera jornada abans del parèntesis del nadal que fins i tot degut als positius haguts a l’equip no s’havia  pogut entrenar el esperat tot i no realitzar un bon joc si aconseguia potser el més necessari, guanyar.

No començava malament l’equip sitgetà la seva proposta futbolística, però la lesió de Victor Arnau al minut 26 trastocava el que fins les hores estaven realitzant, tot i això Bruno Sistiaga que havia sortit minuts abans, al 32, posava al Sitges per davant, fent el 1-0 i amb aquest marcador arribava al descans d’una primera part a la que els de Toni Salido havien anat de més a menys.

Jaume Font d’un fort xut posava el segon per l’equip sitgetà al minut 52, en una fase del matx que els de Torrelles donaven un pas endavant i estaven posant masses dificultats, el visitant Antoni Ferrer al 58 posava emoció al partit ja que amb el 2-1 amb els minuts que restaven quedava tot massa obert, la van tenir els visitants i clara però els va faltar encert i al que son les coses un Jan Marc Monmeneo que havia sortit a la segona meitat aprofitava guanyant la posició al seu marcador i posava el 3 a 1 al 89,  quan tothom pensava que ja estava tot decidit una errada en treure la pilota de l’àrea per part del porter i de rebot Alejandro Revilla al 91 ampliava el patiment del Sitges que va saber aguantar i aconseguir un triomf patit però molt bo.

L‘alineació del Sitges B: Javi Dorado, Rafa Garcia, Mery Coulibaly, Pol Navarro, Jaume Font, (Daniel Tamayo 73) Guillem Gracia (Jan Marco Monmeneo 61) Alex Rodríguez, (Raul Barneda 89) Gerard López, Victor Arnau, (Bruno Sistiaga 21) Pau Junyent, Alejandro Depeineda, (Bernat Sánchez 61).

L’equip sitgetà es desplaça aquest diumenge al camp de la Pobla de Claramunt on es jugarà al punt de les 16’30, una Pobla que ve de perdre davant l’Atl. Vilanova per 3 a 1, vuitè a la taula amb 22 punts, els de l’Anoia dels 13 partits jugats han guanyat 7, empatant 1 i perdent 5, serà un difícil compromís pels de Toni Salido i Sergio Alcaraz.