Derrota del Patí Vilanova a Madrid davant el Rivas

Finalitza la primera volta amb el Patí enfonsat en els darrers llocs de la classificació

El Rivas las Lagunas ha derrotat per 6 gols a 3 al C. P. Vilanova en el partit corresponent a la 11èna jornada i darrera de la primera volta de l’OK Lliga Plata Grup Sud que s’ha disputat aquest dissabte vespre al Pavelló Cerro del Telégrafo de la localitat madrilenya.

Justa i merescuda victòria del’ equip madrileny, que ha estat superior al Vilanova en bona part del partit -no oblibdem que en el primer xut a porta  abans del primer minut els madrilenys havien inaugurat el marcador, i que després han viscut de les rendes, malgrat que el Vilanova ha capgirat el marcador, però l’alegria dura poc en casa del pobre.

El Patí certament una mica millor que del darrer partit, però amb els errors defensius de sempre que els castiguen durament. Novanemt els rivals han marcat en la següent jugada a fer-ho el Vilanova. Quin nom te això?... i per adobar-ho al final del partit targeta vermella a Garrido, innecessària ja que tot estava decidit. Esmentar que a causa del Covid no han participat ni G. Bertran ni el entrenador titular.

Com diem els madrilenys s’han avançat en el primer xut i abans del primer minut. Desprès total control local fins al minut 8 amb el gol de l’empat i posteriorment amb el gol de penal de Lecha que posava al Patí per davant. Però l’alegria dura poc a casa del pobre i en la següent jugada el gol de l’empat i desprès d’un gol anul·lat el Rivas que s’avançava en un vist i no vist.

Un nou cop local i ampliació de la diferència fins al descans, amb un brí de brots verds vilanovins. Poca cosa, però menys és rés.

La segona part ha estat insulsa amb el Rivas jugant amb l’avantatge, i malgrat el gol de l’esperança vilanovina a manca de set minuts, de nou la crua realitat ha arribat i per adobar-ho les dues targetes al final a Garrido.

Ara toca anar a Can Barça en el primer partit de la segona volta, en una pista que mai ens ha anat massa bé i a sobre, posiblement amb el just que tenim. Tot un panorama. I cada jornada més complicada la permanència.

C.P. RIVAS LAS LAGUNAS  6 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Municipal Cerro del Telégrafo

C.P. RIVAS LAS LAGUNAS.- Rosanas, Verdú, Llobet, Garcia, Cañadillas (cinc inicial) Codina, Barneto, Pos, Martín, Sánchez (p.s.)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, López, Masoni, Mudarra, Lecha (cinc inicial), Garrido, La Laguna, Martinez, Alemany

ÀRBITRES: Srs . O. Pérez i J. Martine

GOLS: 1A PART; 1-0 Verdu (min 1); 1-1 López (min 8); 1-2 Lecha de penal (min 9); 2-2 Pos (min 9); 3-2 Cañadilla (min 10); 4-2  Pos (min 14). 2A PART;  4-3 Garrido de FDA (min 18); 5-3 Martín (min 21), 6-3 Cañadillas de FDA (min 24).

TARGETES.- Blaves a Leccha i Garrido, vermella a Garrido.