Un triomf de mèrit

Dos gols de Jan Marc Monmeneo, el segon de penal donen els tres punts al Sitges B en un bon partit el jugat a La Pobla de Claramunt

La Pobla de Claramunt 1 – UE Sitges B 2

Segueixen les bones sensacions mostrades per l’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz a camp contrari, dels 7 partits jugat fins ara han guanyat tres, empatant tres i tan sols sumen una derrota, la patida a Bosc de Plaça a Ribes. En aquest cas tot i fer-ho en un camp d’aquests anomenats complicats, ho van fer amb molt de criteri i bon joc de pilota i s’emporten tres punts molt bons cap a Sitges en una partit que es decidia als primers 45 minut del mateix.

S’avançava el Sitges a la primera mitja hora amb gol de Jan Marco rematant un molt bon passi d’Álvaro Montesinos, però empataven els locals set minuts més tard en una errada en defensa ben aprofitada per Daniel Blanco, tot i això els de Toni Salido que estaven llegint molt bé el guio no els tremolaven les cames seguint amb la seva sortida de pilota buscant les bandes generant molt bones arribades, fruit d’unes mans dintre de l’àrea de La Pobla de Claramunt Jan Marc de penal al 42 tornava a posar per davant al seu equip amb el 1-2.

A la segona meitat tot i que ja no es mouria el marcador és cert que tan uns com els altres jugaven la seves cartes, un Sitges molt ordenat i fent servir les bandes anava generant el seu perill així com el locals amb passis llargs buscant les contres també va tenir les seves opcions arribant a la fi amb aquest ajustat 1-2 però suficient per sumar tres molt bons punts de La Pobla de Claramunt.

L’alineació del Sitges B: Adrià Lobato, Rafa Garcia, Mery Coulibaly, Jaume Font (Pau Ortiz 71) Guillem Gracia (Pau Junyent 67) Jan Marco, (Guillem Ximénez 59) Alex Rodríguez, Daniel Tamayo, (Bruno Sistiaga 82) Christian Rodríguez (Pol Navarro) Raul Barneda i Álvaro Montesinos.

L’equip sitgetà rep aquest dissabte al Piera, quart per la cua amb 12 punts, dels 15 partits jugats ha guanyat 3, empatant 3 i perdent 9, sent l’equip més golejat amb 47 gols. Un Sitges que a priori és molt superior però que no pot badar, l’hora d’inici les 17’15 hores.