Superioritat absoluta

Els de Luri Sorroche li fan un mambo al cuer, l’Òdena, en un partit molt còmode de l’equip sitgetà i darrer de la primera volta

UE Sitges – CE Òdena. Toni Muñoz

UE Sitges 8 – CE Òdena 1

Un desconegut Òdena paga els plats trencats de la derrota sitgetana al camp del Sant Quirze i li cauen vuit gols en un partit que tot i sorprenent amb un plantejament diferent la superioritat mostrada pel Sitges li passa molta factura als de l’Anoia que tenen tots els números que de seguir així perdre categoria.

Tres minuts trigava el Sitges en generar la primera ocasió amb xut de Martí Ferret al travesser, arribant el primer gol al minut 14 després d’un cop de cap d’Alex Cubedo, el 2-0 arribava al minut 24 culminant una molt bona jugada de Carlos Henarejos amb remat de Victor Morillas al fons de les xarxes, de falta a la primera mitja hora del matx amb la col·laboració del porter Lucas Cajes l’Òdena amb molt poc escurçava diferències posant el 2-1, després és cert que el Sitges va seguir posant setge a la porta visitant arribant el segon gol d’Alex Cubedo i tercer del Sitges al minut 41 amb el que   es va arribar al descans.

A la represa el color tan sol va ser de l’equip sitgetà que en tot moment es mostrava superior, al 53 Carlos Henarejos començava el seu festival fent el 4-1 rematant un molt bona assistència de Dani Midcley, al minut 78 en un altre molt bona jugada col·lectiva Carlos Henarejos no perdonava posant el 5 a 1, minuts que des de la banqueta el cos tècnic anava aprofitant per donar minuts a tots el jugadors del Sitges i precisament un dels que havien sortit en aquesta segona meitat, Matias Gomara, posava el 6 a 1, Over la nova incorporació del Sitges en la seva tornada a l’equip després del seu pas pel Sant Boi que havia sortit instants abans aprofitant un servei de corner posava el 7 -1 al 89, Carlos Henarejos ja en temps d’afegit posava el 8-1 i el seu hat trick particular, arribant a la fi d’un partit plàcid del conjunt sitgetà.

L’Alineació del Sitges: Lucas Cajes, Adam (Alex Laguna 70) Álvaro Montesinos, (Matias Gomara 62) Alex Cubedo, Sacris, Carlos Henarejos, Geri (Over Ramos 74) Martí Ferret (Ivan Valero 62) Alejandro Frutos, Dani Midcley, Victor Morillas, Guillem Fonoll 62.

L’equip comença la segona volta rebent aquest diumenge al Municipal d’Aiguadolç al Montserrat Igualada novè a la taula amb 18 punts, dels 14 partits disputats han guanyat, 5 empatant 3 i perdent 6, l’hora d’inici a les 12’15 hores.