Tarda de gols

L’equip sitgetà no te pietat del Piera i els goleja i de que manera jugant un dels partits més complets al municipal d’Aiguadolç

UE Sitges B - AE Piera. Eix

UE Sitges B 7 AE Piera 0

Molt bon partit en línies generals per l’equip de Toni Salido, no tan sols pel festival golejador també pel joc desenvolupat, molt semblants als primers partits jugats al Municipal d’Aiguadolç. Un Sitges que ja generava molt bones sensacions als primer compassos del matx i que amb el gol molt matiner del seu golejador Jan Marco al minut 8 començava a mostrar el que al final va ser el signe del partit, i d’aquesta manera sumen la tercera victòria consecutiva, finalitzant la primera volta quarts a la classificació.

En 12 minuts l’equip sitgetà dominava amb un 2-0, el segon gol de Bruno Sastiaga de cap, tal com estava jugant l’equip tot apuntava a poder acabar golejant a un Piera que intentava donar la cara però amb un to molt inferior al Sitges, Jan Marco en una magnífica jugada d’atac feia el 3-0 i Pau Junyent al 43 marcava el 4-0 amb el que s’arribava al descans.

A la represa la tònica de joc dels sitgetans va  oferint un molt bona versió de joc, generant jugades manifestes de gol fent el 5- 0 Jan Marco Monmeneo al 47, el seu hat trick, mentre que amb els gols de Josep Bernad al 80 i de Alejandro de Pineda al 89 s’arribava a la fi d’un enfrontament que el color va ser del Sitges i que fins i tot va acabar sense encaixar cap gol.

L’alineacio del Sitges B: Jarek Barrero, Rafa Garcia (Alex Rodríguez 25) Meri Coolibaly, Bernat Sánchez 69) Bruno Sastiaga, Pol Navarro, (Christian Rodríguez 72) Jaume Font (Alejandro de Pineda 72) Jan Marco, (Guillem Gracia 55) Daniel Tamayo, Raul Barneda i Pau Junyent.