Futbol 7

Gran partit del CE Nova Olivella sense premi

Ahir era un dia crucial per espantar el fantasmes de la derrota i aixecar l’ànim de l’equip amb una gran victòria, jugant a casa del cuer de la lliga, el Luistatto FC.

Plantilla de l'equip de Futbol 7 del CE Nova Olivella. Eix

Un Nova, que per primera vegada a la temporada disposava amb gairebé tota la plantilla, una banqueta prou competitiva i que sortia des de el minut 1, a menjar-se el camp. Moltes oportunitats, però, falta de sort i poca efectivitat a l’hora de marcar.

El primer en marcar era l’equip de casa que amb menys oportunitats feien que entrés la pilota dins la porteria. El Nova, assumia riscos tirant l’equip cap endavant, amb el perill del contraatac de l’equip local i a un minut de la mitja part, aconseguia el premi de la insistència, 1 a 1. La presència d’una bona banqueta feia que l’equip olivellenc pogués anar al límit de les seves forces i entraven i sortien recanvis sense parar, al 100%, per no baixar la intensitat del matx. Al minut 19 de la segona part arribava la desgràcia que cap equip que és superior i juga millor que el seu contrari, no vol mai que li passi… jugada tonta i gol en pròpia porta d’un jugador del Nova.

El Nova no va baixar els braços i va continuar atacant amb la mentalitat i el caràcter de la remuntada i ocasions no hi van faltar. A l’últim minut córner i última jugada, va pujar fins el porter sense res a perdre, però la sort, un altre vegada en contra, no va entrar i final del partit. Derrota, i “farolillo rojo de la lliga”. El millor: l’actitud, el joc i poder gaudir un altre vegada després de molt temps, d’un equip competitiu i una banqueta. El pitjor: la derrota i la ràbia de saber que aquest partit es podia haver guanyat.

“Haurem d’esperar a la propera”, ens deien els misters Dani i Xavi. “Ara venen dos partits molt complicats, a copa amb un segona A, i a lliga amb el segon classificat.

Classificació 2ªDivisió B, Lliga Comarcal de Vilanova F.7: 1.- Apóstoles, 22punts; 2.- Eco Recasen-Sports Bar Sitges, 21 punts; 3.-Inter de Puerto Alegre, 20 punts; 4.- Sin Patrocinador FC., 14 punts; 5.-Los Legends, 13 punts; 6.- Pico Pala TM, 5 punts; 7.- Luistatto FC, 5 punts; 8.-CE.Nova Olivella F.7, 3 punts.

Copa Comarcal de Vilanova F.7, segona jornada, Grup B: 07/02/22, Annex 1, 22:15h, DREAMTEAM HQ (2ªA) vs. CE.Nova Olivella F.7 (2ªB).

Propera jornada 10, 16/02/22, Annex 4, 22:15h, CE.Nova Olivella (8º) vs. Eco Recasens- Sports Bar Sitges(2º).