Tres punts molt treballats

L’equip suma la tercera victòria consecutiva iniciant la segona volta com començava el campionat amb victòria amb l’equip igualadí

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

UE Sitges 3 – UD Montserrat Igualada 1

Partit molt complet el jugat davant el Montserrat Igualada per part de l’equip sitgetà que tot i que va poder decidir a la primera part va haver de picar pedra per fer-se amb la victòria. Els de Luri Sorroche demostraven un cop més malgrat les dificultats saber llegir a la perfecció el guió del matx i tot i que el gol de la tranquil·litat arribava en temps d’afegit, fer-ho davant un conjunt ordenat i molt fidel al seu estil de joc com ho va demostrar el Montserrat Igualada, els de Luri Sorroche sumaven tres punts més que bons en aquesta primera jornada de la segona volta.

Va poder marcar Geri al minut 2 però el seu cop de cap va servir per una sensacional aturada del porter visitant que tornava a estar sensacional amb un remat a boca canó d’Ivan Valero al minut 9 o el remat de cap d’Álvaro Montesinos que s’anava alt, en dos minuts els visitants  posaven la por al cos dels aficionats enviant la pilota al travesser al minut 24, així com amb una magnifica aturada de Nito al 25, però el futbol te aquestes coses ja que dos minuts més tard, al 27, amb el servei de corner d’Alex Frutos de cap avançava i encara va poder ampliar la seva avantatge enviant una pilota al travesser Sacris al 33, així com un remat de Jan Marco que feia internacional al porter visitant amb una magnifica estirada, arribant al descans amb aquest mínim però favorable marcador.

Al sis minuts de la represa arribava el gol de l’empat, aprofitant un passi a l’espai que res van poder fer els defensors del Sitges al 51 que Bilac Gartite no perdonava, reaccionava de la millor manera l’equip amb un joc molt disciplinat, buscant trobar espais i la suficient arribada per fer-li mal a un Montserrat Igualada molt posat, mentre que des de la banqueta s’anava donant amb el canvis frescor a l’equip, en una magnífica jugada per la banda d’un dels grans destacats, Dani Midcley, s’inventava un magnífic remat, el 2 a 1, el gol de la tranquil·litat va arribar massa tard, en temps d’afegit, fet per un Geri incansable i d’aquesta manera i fruit de molt treball aquest Sitges que contava amb absències molt significatives aconseguien un merescut triomf.

L’alineació de l’UE Sitges: Nito, Álvaro Montesinos, (Guillem Fonoll 59) Alex Cubedo, Sacris, Alex Laguna, (Adam 65) Geri, Alex Frutos, Ivan Valero, (Carles Arrive 81) Dani Midcley 69, Victor Morillas, Jan Marco i (Over 59).

Aquest dissabte l’equip se la juga al camp del Moja, l’equip que Luri Sorroche va entrenar els dos darrers anys i que actualment entrena en Manel Rodríguez, un Moja que es vuitè a la taula amb 20 punts, dels 15 partits jugats ha guanyat 6, empatat 2 i perdent 7.