Toc d’atenció a Moja

L’equip suma la quarta derrota del campionat i primera de la segona volta a Moja en un partit en que l’equip sitgetà no troba el seu espai

AE Moja – UE Sitges A. Toni Muñoz

AE Moja 1 – UE Sitges A 0

Els de Luri Sorroche sumen la segona derrota a camp contrari, en aquest cas davant l’equip que entrena Manel Rodríguez i cau per la mínima per un solitari gol de llançament de falta del local David Cugat al minut 7. Un matiner gol que se li atragantava i de que manera al Sitges A que sobre tot a la primera part no va trobar espais davant un replegat conjunt penedesenc del tot ordenat, va concedir poca arribada a un Sitges que com s’ha dit en diferents ocasions llançava el primer temps.

Amb tres canvis, la de Sacris per Guillen Fonoll, el d’Alex Laguna per Over Ramos i Carlos per Dani Midcley encarava l’equip sitgetà l’inici de la segona meitat buscant frescor així com trobar l’enllaç que havia mancat als primers 45 minuts, el bon plantejament així com la col·locació del Moja dificultava i molt el joc de l’equip sitgetà que tenia resposta sobretot en els darrer quart d’hora que amb l’aportació de Jan Marco va acariciar la igualada, un gol reclamava el Sitges en els darrers deu minuts quan la pilota donava la sensació que havia entrat tot i el cúmul de jugadors que es trobaven a la jugada però l’àrbitre no ho donava i d’aquesta manera penjant pilotes s’arribava a la fi del matx consumant la derrota davant d’un disciplinat Moja en una jornada en que el Sant Mauro empatava a dos al camp del tercer, el Marianao Poblet, i per tant empatat a punts amb el Sant Mauro l’equip sitgetà segueix líder.

Alineació del Sitges A: Nito, Adam, Alex Cubedo, César, Gery, Ivan Valero (Jan Marco 64) Alex Frutos, Guillem Fonoll (Sacris 46) Over Ramos, (Alex Laguna 46) Dani Midcley (Carlos Henarejos 46) i Victor Morillas.

Aquest diumenge a les 12’15h. toca derbi comarcal contra l’Olivella al municipal d’Aiguadolç, l’equip de Rafa Porras és tercer per la cua amb 16 punts, dels 16 partits disputats ha guanyat 4, empatant 4 i amb 8 derrotes, un Olivella que ve de guanyar al Cubelles per 4 a 2 i d’empatar amb el Atl. Prat Delta, en el partit d’anada l’equip sitgetà guanyava per 0 a 1 amb gol de Carlos, tot un partidàs ens espera aquest diumenge degut a que els dos conjunts es juguen molt.