S’escapa el triomf al temps de descompte

El de Toni Salido s’avançaven per dos cops al marcador però es tenen que conformar rascant tan sols un punt

CF La Granada 2 – UE Sitges B 2

Segon empat consecutiu d’un Sitges que no sap que és perdre des de la jornada 13, el 19 de desembre que queia al Municipal d’Aiguadolç davant l’Atl. Vilanova, en aquest cas l’equip va fer mèrits per fer-se amb els tres punts a La Granada i de fet pràcticament els va tenir al sac, però el gol del local Marc Duran al darrer sospir deixava tot en un empat final.

Sense gols es va arribar al descans en una primera part en que els dos equips van buscar inaugurar el marcador però tot amb molta igualtat i respecte per part de tan uns com els altres.

Posava per davant al Sitges la nova incorporació Juan Riera, que havia sortit minuts abans, al 62, amb un bon gol en moments en que l’equip sitgetà estava arribant tot i que un minut més tard els altpenedesencs empataven, l’emoció estava servida, el Sitges va seguir amb el mateix ritme pressionant la sortida de pilota dels locals i cobrint tot els espais posant velocitat al seu joc d’atac Alejandro de Pineda al 77, tornava a posar per davant al Sitges B però quan pràcticament tothom donava el resultat per bo La Granada salvava un punt amb el gol de Marc Duran en el temps d’afegit mentre que el Sitges va veure com se li anaven dos.

L’alineació del Sitges B: Adrià Lobato, Rafa Garcia (Bruno Sastiaga) Mery Coolibaly, Jaume Font, Guillem Gracia, (Juan Riera) Alex Rodríguez, Daniel Tamayo, (Pol Navarro) Christian Rodríguez, (Pau Junyent) Gerard Chacón, (Raul Barneda) Marc Silva i Alejandro de Pineda.

El Sitges B rep aquest dissabte a un quart de sis a les Cabanyes, 13è a la taula amb 19 punts, dels 18 partits jugats ha guanyat 5, empatat 4 i perdent 9, malgrat això és un conjunt molt complicat a Les Cabanyes, on el Sitges guanyava per un 3 a 4.