Doble càstig per un Sitges A que cau al segon lloc

El penal al minut 60 amb l’expulsió del porter Nito, clau en el desenllaç final del partit

UE Sitges A - CF Olivella. Ivan

UE Sitges A 0 - CF Olivella 2

L’UE Sitges suma la segona derrota consecutiva, l’equip de Luri perd el tercer partit a casa, en aquest cas davant l’Olivella de Rafa Porras en un enfrontament en que l’equip visitant sap llegir millor el guió a la primera part, però a la segona un penal xiulat al Sitges i l’expulsió amb vermella directa del seu porter Nito al minut 70, aquest doble càstig clau en el desenllaç final del matx i que donava el tres punts a l’Olivella que li serveix per respirar una mica mentre que el Sitges perd el liderat a favor d’un Sant Mauro que no perdona al seu camp i li va fer 4-0 al Cubelles.

Des de l’inici es va poder veure que s’hauria de patir i molt per aconseguir l’objectiu ja que l’Olivella anava generant perill a la porta de Nito, mentre que el Sitges no es trobava del tot còmode al terreny de de joc tot i això la tenia Marti Ferret però la seva rematada anava als núvols, la va tenir també per dos cops Alex Casañola però li va mancar encert, el cert és que l’emoció estava servida, jugant el dos equips les seves armes però donant la sensació que sobretot en aquest primers 45 minuts el Sitges potser va tenir més la pilota però l’Olivella s’havia mostrar molt perillós.

A la represa i amb els canvis que s’estaven realitzant des de la banqueta així com en la col·locació de l’equip, els jugadors del Sitges s’anaven traient la son de les orelles generant més perill fins que arribava la jugada clau en la intervenció de Nito en una pilota per alta arribant una mica tard i es portava per endavant el davanter de l’Olivella Alex Casañola i que l’àrbitre no dubtava en xiular penal i expulsar al porter Nito que va protestar molt ja que per ell s’havia equivocat greument amb aquest càstig l’àrbitre Coral Couso. Javi Aroca no perdonava i els de Rafa Porras es posaven per davant jugant en superioritat els darrers 19 minuts, a partir d’aquí el Sitges ho va intentar entrant més en joc per las bandes però sense premi, fins que al minut 86 tot sol i de cap Garviel Sausedo que havia sortit minuts abans posava el 0-2 i els tres punts s’anaven cap Olivella.

UE Sitges A: Nito, Adam, (Adrià Martínez p.s. al 73) Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, Alex Laguna (Guillem Fonoll 73) César Gutiérrez (Over Ramos 54) Geri, Martí Ferret, (Ivan Valero 54) Alex Frutos, Dani Midcley i (Matias 61).

CF Olivella: Jose Faria, Edgard Benito, Oriol Gutiérrez, Victor Olmedo, Marc Martínez, Marc Navarro, Javi Aroca, Xavi Rodríguez, Joel Pascual (Guillem Micó 63) Alex Casañola (Gabriel Saucedo 76) Jano Ramos i (Juan Alberto Noguera 82).

L’equip sitgetà ja no jugarà fins després de Carnaval, al camp del Terlenka Barcelonista.