Això pinta bé

L’equip sitgetà es mostra molt superior als altpenedesencs als que li van fer quatre però van poder ser molts més

UE Sitges B – Les Cabanyes. Eix

UE Sitges B 4 – Les Cabanyes 0

Que aquet sitges B ha començat de la millor manera l’any 2022, és tota una realitat sumant quatre victòries i dos empats, el millor és però que l’equip ara sap al que juga i amb criteri, passant per un bon moment i demostrant que aquest és el camí a seguir, amb Les Cabanyes i sobre tot els primers 25 minuts els de Toni Salido van sortir amb la intenció de jugar la pilota sense rifar-la realitzant un futbol fàcil i per les bandes, generant molt de perill, demostrant que juguen en equip pot guanyar a qualsevol, sigui qui sigui.

Al minuts 19 i en una bona jugada col·lectiva Jan Marco no perdonava amb un bonic gol posant el 1-0, quatre minuts en ple moment de bon futbol del Sitges en magnífica jugada per la banda esquerra de l’atac Jan Marco s’inventava un passi profund posant Pau Junyent el 2-0 i de nou Pau Junyent a passi de Jan Marco feia el 3 a 0 amb el que es va arribar al descans.

1O minuts trigava el Sitges en entrar un altre cop al partit a la represa, després és cert que generava de nou molt de perill amb arribades molt manifestes però amb poc encert, les va tenir de nou en Pau Junyent però el quart gol no arribava fins el 70, en que Alejandro de Pineda acaba una magnífica jugada d’equip demostrant que comença a ser el jugador que necessitava el Sitges en atac.

UE Sitges B: Javi Dorado, Mery, Bruno Sastiaga (Pau Ortiz 81) Jaume Font, Jan Marco, (Raul Barneda 55) Alex Rodríguez, (Dani Tamayo 68) Christian Rodríguez, Gerard López, (Guillem Gracia 55) Marc Silva, (Josep Sánchez 61) Pau Junyent i Alejandro de Pineda.

L’equip sitgetà jugarà al camp del Penya Jove el dissabte després de la setmana de Carnaval.