Massa càstig

Un Sitges que s’avançava molt aviat al marcador i li passava massa factura l’expulsió d’Over Ramos al minut 14 i la de Montesinos amb dues targetes grogues al 75

Terlenka Barcelonista – UE Sitges A. Toni Muñoz

Terlenka Barcelonista 4 – UE Sitges A 2

L’equip de Luri Sorroche no s’aprofita de la jornada de descans del Sant Mauro sumant la tercera derrota consecutiva, en aquest cas al Prat davant un Terlenka Barcelonista que ja els guanyava al municipal d’Aiguadolç amb un 1-4 en un partit que de nou les expulsions els penalitzava moltíssim, els sitgetans que ja viatjaven amb absències significatives per sancions com el cas de Nito i de Carlos Henarejos i la de Martí Ferret per lesió i Alex Cubedo per malaltia, malgrat tot començava llegint a la perfecció el guió, dominant el marcador i controlant perfectament tot i jugar des del minut 14 amb inferioritat numèrica fins el minut 41 de la primera part, després és cert que les circumstàncies i el gols encaixats a pilota aturada passaven massa factura per un Sitges tot i que en tot moment els seus jugadors donaven la cara al partit.

El partit

S’avançava molt aviat el Sitges, al minut 4 després d’un magnífic centre de Victor Morillas que amb cop de cap de César perforava les xarxes locals i de fet l’equip estava còmode controlant perfectament aquets minuts, al minut 14 en una pèrdua de pilota greu Over ha d’agafar al davanter que s’anava tot sol, el fa caure fora de l’àrea i que l‘àrbitre no dubta mostrant la vermella directa a Over, deixant l’equip sitgetà amb deu jugadors al primer quart d’hora del matx, tot i això una de les jugades clau arriba quan més controlava el partit els homes de Luri Sorroche una falta innocent en una pilota esbiaixada dels locals i pràcticament sense angle significava el gol de l’empat del Terlenka Barcelonista al minut 41 fet per el local Joan Mas.

De la millor  manera iniciava la represa el Sitges, Sacris que havia sortit en aquesta segona meitat s’inventava un magnífic xut posant als seus per davant al minut 51, tan sols nou minuts aguantava el marcador favorable a l’equip sitgetà ja que al 60 un xut ras ben col·locat del golejador del Terlenka Joan Mas empatava a 2, arribant el minut 72 en una pilota fora de l’àrea Álvaro Montesinos segons el criteri arbitral fa falta i el pitjor, veu la segona groga i per tant deixa al Sitges amb nou jugadors i el pitjor el seu llançament amb un xut ras significa el 3 a 2 pels local i la sentència ja que el quart gol del conjunt del Prat arribava al darrer sospir del matx quan l’equip sitgetà estava llançat buscant com a mínim empatar.

Alineació de l’UE Sitges A: Adrià Martínez, Adam (Jean Marco 83) Álvaro Montesinos, Alex Laguna, César Gutiérrez, Benjamin Gomara, (Sacris 46) Geri, Alejandro Frutos, Ivan Valero (Dani Midcley 60), Over Ramos, Victor Morillas i (Guillem Fonoll 77).

Aquest diumenge el Prat en caixa o faixa

Partidàs aquest diumenge al Municipal en el que pot ser l’enfrontament de la temporada tot i que queda molt de campionat, el Prat és el tercer amb 34 punts, es dir dos punts menys que el Sitges, no guanyar el partit pel Sitges significa molt de perill, guanyant els deixaria de nou a cinc punts i el gol average a favor pels de Luri Sorroche i per tant tan sols val guanyar a la vegada que trencar la dinàmica de tres derrotes consecutives a la vegada que no donar més avantatge al Sant Mauro que juga al camp del Sant Andreu de la Barca, l’hora d’inici les 12’15 hores.