Increïble però cert

El Sitges s’avança al marcador amb gol de Carlos Henarejos al minut 3, el Prat dona un pas endavant a la segona meitat i s’emporta els tres punts

UE sitges - Prat . Ivan

UE Sitges 1 – Prat 2

Qui ho havia de dir que la derrota al camp del Moja penalitzaria tan a l’equip de Luri Sorroche que a les hores ocupava el primer lloc a la taula i amb aquesta ja sumen quatre ensopegades  consecutives i el pitjor, perden el segon lloc que ara ocupa un Prat que ha anat de menys a més, també és cert que encara resta molt de campionat que necessiten guanyar com sigui per canviar la dinàmica per això cal molta unitat i fer pinya per anar tots a una, aquesta derrota ha pogut fer molt de mal però cal aixecar-se i tornar a ser el Sitges de la primera volta ja que encara es pot.

El gol de Carlos Henarejos al minut 3 feia pensar que s’anava per bon camí per aconseguir portar-se el gat a l’aigua i de fet fins i tot es va poder ampliar el marcador en aquesta fase del matx però es jugava davant un Prat conscient que ho havien de fer molt bé per sumar i de fet en els darrers compassos de la primera meitat es van començar a estirar més i fins i tot generar perill.

Als deu minuts de la represa perforant la porta de Nito amb gol d’Alejandro Pino posava l’empat el Prat, a partir d’aquí el dos equips jugaven les seves armes però es veia venir que el que fos capaç de trencar la igualada sumaria els tres punts, en una pèrdua de pilota al mig del camp del Sitges el visitant Luis Sánchez s’inventava un xut esbiaixat posant el 1 a 2 amb el que s’arribava a la fi del matx consumant la quarta derrota consecutiva que feia molt de mal, deixant l’equip sitgetà molt tocat.

Alineació del Sitges: Juan Marcos Nito, Adam (Jean Marco) Alex Cubedo, Sacris, Alex Laguna, Carlos Henarejos, César, Gery, Martí Ferret, (Dani Midcley) Alex Frutos, Victor Morillas e (Ivan Valero).

El Sitges se la juga aquest diumenge al camp del Sporting Gavà al punt de les 18 hores en un partit de caixa o faixa en que al Sitges tan sols li val guanyar a l’equip del Baix Llobregat, es 10è a la taula amb 23 punts, dels 19 partits jugats han guanyant 7, empatant 2 i perdent 10.