Festival del Sitges B a Riudebitlles

L’equip sitgetà juga una molt bona primera meitat però acaba definint a la segona amb un futbol intel·ligent

CE Riudebitlles – UE Sitges B . Eix

CE Riudebitlles 2 – UE Sitges B 4

Magnífic partit jugat pel Sitges B davant un equip que tan sols havia perdut al seu camp amb el líder,  la Penya Jove, però que en aquesta ocasió el Riudebitlles es troba amb un gran conjunt, el que entrena Toni Salido i Sergio Alcaraz  que malgrat que l’àrbitre li va prendre un gol legal anul·lat per fora de joc a Josep i dos possibles penals fets a Josep i Guillem Gracia va reaccionar de la millor manera futbolísticament i traient una bona lectura del matx i fent petit al conjunt local l’acaba golejant.

El partit

El futbol moltes vegades no és del tot just al que millor joc fa, el Sitges estava portant de corcó en la primer fase del matx al Riudebitlles, generant grans ocasions de gol i a la primera de canvi al minut 25 el local Daniel Pérez amb un xut creuat posava per davant als seus amb un bonic gol, tot i això és cert que l’equip va seguir creient, jugant amb el mateix ritme tenint totalment la posició arribant al minut 43 en que Guillem Gracia en una altre molt bona intervenció col·lectiva posava l’empat a un al marcador.

A la represa la posada en escena va ser demolidora del Sitges, al 47 un xut d’un dels grans destacats, Jean Marco, se li escapava al porter local posant el 1-2, tres minuts més tard una gran jugada de Guillem Gracia aquest li passa la pilota a Josep que fa el 1-3, de nou Jean Marco al minut 70 s’inventava un gran xut posant el 1 a 4, tot i que l’equip estava controlant perfectament, el gol del local Pérez al 76, el 2-4, posava emoció als darrers minuts però molt ben portats per l’equip sitgetà que amb el xiulet final de l’àrbitre sumava la seva quarta victòria consecutiva així com el novè encontre consecutiu sense conèixer la derrota.

UE Sitges B: Javi Dorado, Mussa, Jaume Font, (Bruno Sastiaga 48) Guillem Gracia, (Pau Ortiz 48) Josep, (Raul Barneda 79) Jean Marco, Alex Rodríguez, Dani Tamayo, Christian Rodríguez, (Pol Navarro 89) Gerard, (Marc Silva 48) i Alejandro de Pineda.

El Sitges aquest dissabte a un quart de sis rep a l’Anoia, vuitè classificat amb 28 punts, dels 22 encontres jugats ha guanyat 8, empatant 4 i perdent 10, en el partit jugat al seu camp van empatar a un gol.