Moda i Bellesa

 1. 1

  PLA ESTILISTES

  Plaça de la Vila, 15 , Vilanova i la Geltrú

  Perruqueria i estilisme per a homes i dones.

 2. 2

  ÈPOCA SALÓ DE PERRUQUERIA

  C. Pare Garí, 48 baixos , Vilanova i la Geltrú

  Epoca es un saló sempre actualitzat a les noves tendencies, en constant formació y amb productes sense parabens,coloració sense amoníac, deixat mimar per la coloració mes innovadora una marca única que nomes la trobaras a época!!!!

 3. 3

  VILA LOOK ESTILISTAS

  Josep Llançà, 33 , Vilanova i la Geltrú

  En Vilalook Estilistas, desde 1991, lo importante eres tu. El equipo de Vilalook Estilistas, primero por vocación y después por formación, conseguimos que la técnica se transforme en moda, elegancia y belleza.

 4. 4

  FILEM PRIM

  Pl. Soler i Carbonell, 24 , Vilanova i la Geltrú

  Arreglem tot tipus de roba de senyor i senyora ,actualitzem roba d´anys anteriors, roba de casa, roba de pell...I recorda que si la roba has d´arreglar a Filem Prim has d´ anar.

 5. 5

  CALSERRA DONA

  C. Col·legi 29 (Boulevard Roxy) , Vilanova i la Geltrú

  LIU-JO, CUSTO BARCELONA, RARE, TCN, MAISON THE SCOTH, AMERICAN VINTAGE, DENNY ROSE, FORNARINA, MISS SIXTY, R 95, CAMBIO, MET JEANS, PENNYBLACK, SITA MURT, LAVAND, NUDIE JEANS, CALVIN KLEIN UNDERWEAR

 6. 6

  CALSERRA HOME

  C. Caputxins 28 , Vilanova i la Geltrú

  RARE, ANTONY MORATO, TH3 CHOICE, NUDIE JEANS, ENERGIE, R95, THE SCOTH AND SODA, AERONAUTICA MILITARE, KOIKE, KAPPALA, ZEGNA, GANT, THW NEW ZELAND, CALVIN KLEIN UNDERWEAR

 7. 7

  BELLESA I MÉS

  Rbla Principal, 49 1er, 1a. , Vilanova i la Geltrú

  El teu centre d'estètica integral a Vilanova i la Geltrú. Els millors tractaments personalitzats, per tenir una pell hidratada i nodrida, lluir unes ungles perfectes amb les últimes tendències. Els teus peus suaus i relaxats.

 8. 8

  XAVIER PLÀ LLUCH

  C. Hernani, 31 , Vilanova i la Geltrú

  PERRUQUERIA DONA I HOME. TÈCNICA I INTERPRETACIÓ DEL TALLAT ÚNICA A EUROPA. CENTRE DE RECUPERACIÓ CAPIL·LAR PER A HOME I DONA. CADA CABELL UN ESTIL, CADA ESTIL UNA PERSONALITAT. AMB MÉS DE 80 ANYS D'EXPERIÈNCIA A TRAVÉS DE LA NISSAGA FAMILIAR.

 9. 9

  UÑAS Y MÁS CENTRE D’ESTÈTICA I PERRUQUERIA

  Rambla de la Pau, 7 , Vilanova i la Geltrú

  Uñas y mas by 10 Beauty Secrets, el teu centre de benestar, bellesa i salut. El centre d'estètica integral per als clients més exigents que busquen qualitat en els productes i en els serveis així com un tracte exquisit i personalitzat.

 10. 10

  JAIRO GM STYLE

  C. de la Bomba, 3 , Vilanova i la Geltrú

  Perruqueria - Barbershop - Spa per al cabell

1 2 3
Mapa amb els resultats
Segueix el tauler Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú 2015 de EIX DIARI en Pinterest.
PUBLICITAT
PUBLICITAT