Restaurant de cuina Andalusa. Especialitats en peix o marisc. Paelles,calderetes, arrossos i fideuas.

Informació de contacte

2 PLATOS A ESCOJER

 

PLATOS FRÍOS:

GAZPACHO ANDALUZ
TORRADA CON ANCHOAS Y ESCALIVADA
HUEVOS RELLENOS DE ATÚN Y SALSA ROSA
PICADILLO ANDALUZ
CÓCTEL DE MARISCO
CÓCTEL DE ATÚN
ENSALADA ESPECIAL DE AGUACATE
½ AGUACATE CON GAMBAS
ENSALADA MIXTA
ESQUEIXADA DE BACALAO
ESCALIVADA
ENSALADA DEL XEF

 

PLATOS CALIENTES:

COLITAS DE RAPE A LA MARINERA
GAMBAS FRITAS
BARRECHA DE PESCADITOS
PAELLA (MÍNIMO 2 PERSONAS)
FIDEUÀ (MINÍMO 2 PERSONAS)
MACARRONES O ESPAGUETIS
CROQUETAS DE JAMÓN
CANALONES
LOMO
BISTEC A LA PIMIENTA VERDE
POLLO FRITO O A LA PLANCHA
MITJANA DE CORDERO
ESCALOPE
CONFIT DE PATO
TALLARINAS A LA PLANCHA
CAZÓN
CANGREJOS DE RIO
HABITAS CON JAMÓN
GAMBAS A LA PLANCHA
PENCA DE BACALAO GRATINADA AL ALL-I-OLI
SALMÓN A LA PLANCHA
COLITAS DE BACALAO CON TOMATE
SEPIA A LA PLANCHA
CALAMARES PEQUEÑOS A LA PLANCHA
SEPIA O CHOCO
HUEVOS AL PLATO
PARRILLADA DE VERDURAS DEL TIEMPO
ALMEJAS CON JUDÍAS
MERLUZA A LA MARINERA
SUQUET “LA VENTA”
SOPA DE PESCADO
MEJILLONES AL VAPOR O A LA MARINERA

 

(De lunes a viernes, excepto festivos o vísperas de fiesta.)

 

Restaurant La Venta del Garraf. Vilanova i la geltru

 

Data ùltima actualització: 16/10/2017

Comparteix-lo

Captura aquest codi QR amb el teu mòbil i porta a mà sempre aquesta informació

Informació sobre els codis QR

Empresa associada a