
Reescalfar
Tots els manuals de cuina del microones recomanen dues coses a l’hora de reescalfar els preparats
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 25-06-2025
Tots els manuals de cuina del microones recomanen dues coses a l’hora de reescalfar els preparats
Omplir la boca d’un glop de preparat i bocinets de gel suposa una sensació que compensa. Estendre aquesta tècnica a tots els preparats triturats que preparem, pot suposar descobriments força interessants
És el tercer ingredient líquid bàsic de la nostra gastronomia. Per darrere de l’aigua i del vi, i diferenciat d’aquests pel volum molt menor del seu consum, directe o indirecte a través de la cocció, i per la forma d’emprar-lo
Podríem dir, curt i ras, que per fer més diners. I això implicà fer el producte més estable i durador, més atractiu i més desitjable
La notícia posa els pèls de punta. Una empresa biotecnològica britànica ha creat la primera banana que, en madurar, no s’ennegreix en contacte amb l’aire
Comprar aliments o preparats per la nostra alimentació, és una de les feines bàsiques del consumidor. Decidir si optem pel fresc o pel congelat, també
Per fi, la universitat de Nàpols diu haver arribat a fer l’ou dur “perfecte”. Amb el que ha batejat com “cocció periòdica”
Una de les formes de saber per quina estació de l’any estàvem transitant era, sense dubte, observar els productes que, crus o cuinats, passaven per la nostra taula
Per tot l’any 2025. Estava decidit i proclamat des de l’any 2023, però ara arriba el moment de la veritat
Un estudi recent apunta que el 75% dels productes promocionats per TikTok (i similars, naturalment) no compleixen els estàndards nutricionals de l'OMS
El que fins fa poc era una tradició implantada a casa nostra a partir dels costums més o menys rurals, porta cap a esdevenir una norma de mercat amb importants conseqüències pel medi ambient
La gent està decantant-se lentament cap als vins blancs, en detriment dels negres i, curiosament, mantenint el seu interès pels vins rosats
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local