Carregant Esdeveniments
01
desembre
Dimecres

Carta de Nadal del càtering de Casa Marisol

01/12/2021 - 06/01/2022
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TORNA A GAUDIR DEL NADAL

No hem deixat de cuinar per a tu, però tornaràs a gaudir de les abraçades, dels somriures …

(SERVEI A DOMICILI GRATUÏT MENYS ELS DIES 24 I 31 DE DESEMBRE. AQUESTS DOS DIES EL COST SERÀ DE 8€ A VILANOVA I 12€ LA RESTA DE MUNICIPIS DEL GARRAF)

ENTRANTS (poden fer de primers)

🔝 Carta de canapès exquisits

Canapès tradicionals: de paté amb cogombre, de crema de formatge amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives. Preu de la safata (35 canapès): 25€  

🔝 Bunyols de l’àvia Aurora

Bunyols farcits de bacallà de l’àvia Aurora. Preu safata (12 u.): 12,50€

🔝 Les delícies (les nostre croquetes)

De pollastre de pagès del Cor de Catalunya Preu safata (12 u.): 9€; de formatge Montbrú de Moià Preu safata (12 u.): 9€; de pernil ibèric Preu de la safata (12 u.): 9€; de peix. Preu de la safata (12 u.): 12€.

NOU!!! Els enfilats de l’Anna

Enfilats de salmó fumat amb formatge, mostassa i cogombre fresc

Enfilats de bacallà amb olives Kalamata. Preu safata (12 u): 12€

🔝 Les coques de recapte

D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de secret ibèric, de bacallà amb panses i pinyons i de codony amb formatge Gorgonzola.

De carbassó, albergínia, ceba i formatge. Preu coca (20 talls): 18€.

🔝 JA SÓN CLÀSSICS DE LA NOSTRE CARTA DE NADAL!!!

EL FONDUE PA amb la nostre recepta. Farcit de formatges MUUU BEEE del Ripollès (us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts, abans de servir-ho a taula). Preu 23.00€

EL PANETTONE CLÀSSIC FARCIT El farcit salat clàssic amb enciam,  tomàquet fresc, amb salami italià, pernil de York i formatge Assiago. Pesa 1.5kg. En surten 10-12 racions ben bones. Preu 39€

El francès vegetal amb un llit de confitura de tomàquet, cremós formatge, brie, cogombre i rúcula. Pesa 1.5kg. En surten 10-12 racions ben bones. Preu 39€.


ELS PRIMERS PLATS  (que poden fer de plat únic o de segon)

El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbui. Ració 3 persones 12.00€

🔝 L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla. (Dos plats en un). Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, del 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente, perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent, s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la negre, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum. Preu d’1 ració de caldo amb galets, la carn d’olla, les verdures i el llegum: 23.50€

CARTA DE CANELONS, irresistibles!!!

NOU!!! Canelons de rap i gambes. Safata 3u.: 9€. Safata 6u.: 18€. Safata 10u.: 30€ Safata 20u.: 55€

🔝 Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna

La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

Safata 3u.: 7.50€. Safata 6u.: 15€. Safata 10u.: 25€ Safata 20u.: 43€

Canelons vegans amb pasta sense ou Sanmartí farcits de soja texturitzada i rostit de ceba, tomàquets i all amb beixamel de llet de soja i oli d’oliva DO Siurana. Safata 3u.: 6€. Safata 6u.: 12€. Safata 10u.: 20€ Safata 20u.: 38€


ENTRANTS PER COMPARTIR A LA TAULA

🔝 Carpaccio de bacallà marinat amb verduretes. Preu 16.90€

NOU!!! Salpicó de marisc (pop, rap, gambes, musclos i verdures). Preu  18.50€

NOU!!!! Llenegues amb ànec confitat. Preu 14.50€

NOU!!!! Còctel de gambes de tota la vida (fins a 2 racions)

Posa’l en una copa ample i gran amb les gambes, la pinya natural, l’enciam i la salsa rosa. Preu: 17,90€


ELS SEGONS PLATS (molt abundants)

🔝 Pollastre del Cor de Catalunya de Lleida. El Clàssic: amb guarnició de salsitxa de porc amb tòfona d’hivern, préssec sec, panses, pinyons, prunes i orellanes. El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg, afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg. Preu: 49.90€ (7 racions)

🔝 Mar i muntanya de pollastre de pagès de criança (90 dies) de Masia Can Vies amb escamarlans. El pes de del pollastre es de 3,5kg. Preu: 81€ (8-10 racions)

NOU!!! Roastbeef de vedella gallega marinada amb pebre, mostassa i sal. Preu de 150grs: 12€

🔝 Ànec mut del Penedès. A la taronja, o a la catalana o amb peres.  La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls. Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats o amb peres i amb prunes o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 49.50€ (4-5 racions).

🔝 Capó de Nadal trufat El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, la carn es desfà quan la menges. Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de  prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 123€ (8-10 racions)

Gall D’Indi Gall d’Indi del Penedès a la catalana, amb prunes, pinyons i orellanes. El pes de 4 a 5 kg. Preu del Gall d’Indi. 90€ (8-10 racions)

🔝 Xai Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet. Preu de l’espatlla amb guarnició: 39,90€ (2 racions). Preu de la cuixa amb guarnició: 45€ (3 racions).

NOU!!! Cabrit lletó al forn amb cebes confitades. Preu ració 300grs 27.90€

Garrí Si ets client/a nostre de fa anys, ja saps que és un plat molt especial o t’agrada o no. Cruixent, melós i saborós du una guarnició de patates i de pomes. De 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça. Preu segons mercat

🔝 Zarzuela: A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: lluç de palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses. Preu segons mercat.

NOU!!! Calamars farcits de carn de vedella amb festival de closca. 2u. Preu ració: 19,90€

NOU!!! Les guarnicions en pots de vidre de 250grs

Puré de poma amb canyella. Preu:6.90€, Xutney de pinya natural amb gingebre. Preu:6.90€ i Tomàquets xerri confitats. Preu:6.90€


Un bon pernil al Nadal no pot faltar!!

Disposem de les millors DO i t’assessorem, el pernil com a entrant, com a part d’un plat… són tantes les opcions que val molt la pena que sigui gustós i bo.

Espatlla ibèrica cebo de campo Altanza. Jabugo (5.5kg).120€

Espatlla ibèrica cebo de campo Isidro Blázquez. Guijuelo (5.5kg) 115€

Espatlla ibèrica de glà 100% 5J. Jabugo. (5.5kg a 6kg) 290€

Espatlla ibèrica de glà Manuel Castillo 100% Extremadura (5.5kg) 245€

Espatlla ibèrica de glà 100% raça ibérica Altanza Jabugo (5.5kg) 255€

Pernil ibèric de glà 5J Jabugo (7kg) 695€

Pernil ibèric de glà Manuel Castillo (8kg a 9kg) 495€

Pernil ibèric cebo de campo Altanza Jabugo (7.5kg a 8kg) 299€

Us tallem les peces i envasem espatlles per 35€ fins a 20 sobres i les cuixes per 45€ fins a 30 sobres.


Si voleu reservar els encàrrecs i els menús de Nadal i de Sant Esteve ho podeu fer abans del dia 20 de desembre

Si voleu reservar els encàrrecs i el  menú de Cap d’Any ho podeu fer abans del dia 28 de desembre

Recordeu que us ho portem a casa vostre gratuïtament menys els dies 24 i 31 de desembre !!     Bon Nadal!!!

Details
Start: 01/12/2021
End: gener 6
Esdeveniment CategoryMenús de Nadal
Esdeveniment Tags:
,
Recinte
Venue Name: CASA MARISOL
Address: Carrer Josep Coroleu, 76,
Vilanova i la Geltrú, Barcelona 08800 Espanya

+ Mapa de Google
Phone: 938158111