Ingredients

600 g d'espinacs
½ ceba
1 gra d'all
Sal
Oli
Nou moscada
350 ml de llet sencera
Formatge ratllat
100 g de pernil serrà
25 g de farina
25 g de mantega
Aquest plat és fàcil, ràpid i sens dubte, una bona manera que els nens mengin verdures, ja que els hi agradarà molt.

Preparació

1.El primer que farem serà bullir en una olla amb aigua i sal els espinacs durant uns 3 o 4 minuts. Traiem, escorrem i reservem.
2.Mentre prepararem la salsa beixamel. Per a fer-ho, en una olla posarem a fondre la mantega i un cop fosa, afegirem la farina, mesclem.
3.A continuació anirem afegint la llet a poc a poc, perquè vagi integrant-se amb la resta i deixarem bullir durant 15 minuts per treure completament el gust de la farina.
4.A part,en una paella amb molt poc oli, sofregirem la ceba i l'all. Quan tots dos ingredients estiguin daurats, afegirem el pernil i remourem dos minuts per, finalment afegir els espinacs.
5.Un cop barrejat, ho passarem tot a un recipient apte per al forn i abocarem damunt la crema beixamel i empolvorarem amb formatge.
6.Ho ficarem al forn a 180 graus fins que estigui daurat.

Aquest plat és fàcil, ràpid i sens dubte, una bona manera que els nens mengin verdures, ja que els hi agradarà molt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.