Ingredients

500 ml de nata
200 ml de llet condensada
2 cullerades soperes d'almívar de llet (o uns 50 g)
Fresquet i amb pocs ingredients, així es fa un deliciós gelat de llet casolà. Si a més, afegim la nata i la llet en la seva versió lleugera, obtindràs unes postres que a més de riquíssimes no ens aportaran tantes calories extres.

Preparació

1.En un bol aboquem la llet condensada i les 2 cullerades d'almívar de llet i barregem fins a obtenir una crema homogènia. Retirem.
2.En un altre recipient muntem la nata amb ajuda d'unes varetes elèctriques o bé manualment. Una vegada muntada, afegim la mescla anterior. I anem removent acuradament amb moviments envolupants i suaus per a no perdre la textura i suavitat que ens aporta la nata muntada.
3.Una vegada llest, fiquem en un recipient al congelador durant tota la nit.
4.Abans de servir, treure uns 10 minuts abans del congelador i adornar amb xarop de xocolata.
5.Un consell...
6.Si volem que el gelat no cristal·litzi, existeix una solució. Procura que la nata estigui fregeixi abans de muntar-la i que també ho estiguin tant les varetes o els utensilis que farem servir, com el bol. Per a això, introdueix-los en la nevera o en el congelador durant una estona.
7.A més fent el mateix procés i substituint l'almívar de llet per xocolata en pols o fruites, podrem degustar una infinitat de sabors i opcions al gust de tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.