Ingredients

600 g de carn de porc
1 tassa de vi blanc
2 gots de suc natural de taronja
2 tasses de brou de pollastre
1 rajolí de vinagre de poma
Oli
1 taronja.
Les festes nadalenques estan molt aprop i aquest any més que mai tenim moltes ganes de gaudir-les amb la família i amics després d'estar allunyats d'ells durant un llarg període de temps, a causa de la pandèmia.

Preparació

1.El primer que farem serà tallar a trossos la carn de porc i daurar-los en una olla amb una mica d'oli.
2.Quan la carn estigui daurada, abocar el vinagre, el suc de taronja, el brou i el vi, tapar l'olla i deixar coure a foc lent durant aproximadament dues hores.
3.Pelar la taronja i treure els grillons, procurant que quedi la mínima pell blanca possible.
4.Afegir-los a la cassola i salpebrar.
5.Es pot acompanyar d'arròs blanc, puré de patates o guarnició de verdures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.