KAOLACK

Venca dóna 45 beques escolars a nenes de Senegal

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-05-2015 12:39

Venca. Venca dóna 45 beques escolars a nenes de Senegal

La companyia ubicada a Vilanova i la Geltrú va vendre un total de 800 samarretes solidàries dissenyades per la bloguera Barcelonette

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Venca, la firma de moda online dedicada a la dona ubicada a Vilanova i la Geltrú, mostra un cop més el seu compromís amb la dona mitjançant la col·laboració amb la iniciativa “Por ser Niña” impulsada per l’organització Plan Internacional, centrada en la protecció dels drets de la infància.

La companyia va participar amb aquesta iniciativa mitjançant la venta d’una samarreta dissenyada per la bloguera Xènia, de Barcelonette. D’aquest manera, es va aconseguir vendre un total de 800 samarretes destinades al projecte “ Por Ser Niña”, que es van transformar en 45 beques que la firma va fer entrega el passat 21  de maig.

El passat octubre la firma va treure al mercat i va incorporar en el seu catàleg la samarreta solidària per unir-se al projecte “1.000 beques per a nenes de la regió Kaolack (Senegal)” impulsat pel Plan Internacional, Organización Internacional de protección de los Derechos de la Infancia. El projecte té com objectiu donar accés a l’educació entre nenes d’entre 10 i 16 anys que viuen en situació d’exclusió en vuit comunitats de la regió Kaolack.

La samarreta va ser il·lustrada per la bloguera Xènia  Alonso redactora del blog Barcelonette, un dels blogs de referència en moda i tendències, estava disponible tant en la webshop com en el catàleg de la marca a un preu de 9.99€ a 13.99€. Per cada unitat venuda, Venca dóna el 10% del preu de la peça al projecte, contribuint d’aquesta manera a facilitar l’accés a l’escola, formació professional, participació infantil i protecció de la infància.

A més, Venca va reforçar la seva acció amb la participació en les seves xarxes socials fent partícips a tots els seus seguidors: per cada 120 compartits en Facebook la companyia farà entrega  d’una beca extra.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon