Festa Major 2015

S'obre el termini per poder veure la diada castellera de Vilanova des del balcó de l’Ajuntament

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-07-2015 05:14

Detall del 4 de 8 dels Bordegassos. Yoko

El dimarts 28 de juliol, a les 13.30 hores, es farà el sorteig en un acte públic al saló de Plens

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vilanova i els Pabordes de la Festa Major ofereixen de nou la possibilitat a sis persones i acompanyant de gaudir de l'exhibició castellera de Festa Major del dia 1 d'agost des dels balcons de la casa consistorial.

Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps fins al dia 27 de juliol per fer la seva sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar des d'avui per Internet (feu click AQUÍ) o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament i en l'horari habitual.

El dimarts 28 de juliol, a les 13.30 hores, es farà el sorteig en un acte públic al saló de Plens de l'Ajuntament i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. Cinc dels noms sortiran d'entre les sol·licituds presentades i la sisena entre les persones presents al sorteig.

Aquest és el quart any en què es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de Vilanova de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.

La Diada castellera de Festa Major comptarà amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon