Festa Major 2015

Els pabordes i pabordesses ja han començat la capta

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-07-2015 10:11

Els pabordes i pabordesses ja han començat la capta. Ajuntament de Vilanova

Ahir van ser al Mercat de Mar i avui ja són als voltants del Mercat del Centre per vendre el marxandatge de la festa

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

A Vilanova i la Geltrú ja es respira Festa Major. I un dels signes inequívocs és la sortida de la capta dels Pabordes, que aquest matí ja han pres el Mercat de Mar per començar a recaptar fons per finançar la festa. Acompanyats de la txaranga Punt i Coma, i amb el ruc estirant el carro, els pabordes i pabordesses han voltat pels carrers del barri de Mar per vendre cartells, programes, ventalls, penjolls, samarretes, bosses, motxilles, barrets, mocadors, domassos, i fins i tot bodies i vestidets per als més petits.

La capta dels Pabordes es desplaça dissabte als voltants del Mercat del Centre, des de les deu del matí fins a les dues del migdia.

I per qui no pugui anar a la capta però vulgui col·laborar amb la festa, pot anar a la Botiga de la Festa Major, on es pot trobar tots els complements per combinar amb la Festa, decorar el balcó o anar preparats pel Correfoc.

Els horaris de la botiga de Festa Major al TOC són: del 13 al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h, i dissabtes d'11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. La botiga s'instal·larà també a les voltes de la plaça de la Vila els dies 1, 2 i 3 d'agost de 17.30 a 20.30 h, i els dies 4, 5 i 6 d'agost de 10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon