Oasis i Vinyet

Detingut el presumpte autor de 13 robatoris amb força a interior de vehicles a Sitges

Redacció Sitges 16-09-2015 07:57

Detingut el presumpte autor de 13 robatoris amb força a interior de vehicles a Sitges. Ajuntament de Sitges

La Policia Local va detenir aquest dimarts al presumpte autor dels delictes

PUBLICITAT

La Policia Local de Sitges ha detingut el presumpte autor de 13 robatoris amb força a l’interior de vehicles. La detenció es va produir la matinada d’aquest dimarts 15 de setembre, després que un veí del barri de l’Oasis de Sitges truqués al cos de seguretat per alertar sobre la situació i oferir als agents una descripció detallada del presumpte autor d’un robatori amb força d’un vehicle estacionat al carrer Gabriel Pallarés. L’individu havia trencat el vidre d’una finestra per accedir a l’interior del cotxe. Minuts més tard va ser localitzat i detingut pels agents de la Policia Local al carrer València.

En el moment de la detenció, l’individu portava diners en efectiu, restes dels vidres trencats i un martell trencavidres que presumptament va utilitzar per poder accedir a través de les finestres als 13 vehicles saquejats a la zona de l’Oasis i del Vinyet, la majoria dels quals van tenir lloc el dilluns 14 de setembre.

La Policia Local va posar a disposició del Cos de Mossos d’Esquadra el detingut i les proves recollides, així com les diferents denúncies interposades entre dilluns i dimarts, perquè la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra continuï amb la investigació.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon