Cavatast

El locutor i presentador Llucià Ferrer inaugurarà el Cavatast 2015

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 28-09-2015 06:18

El locutor i presentador Llucià Ferrer. EIX

La fira s'inaugura el divendres 2 d'octubre al Celler de La Fassina

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Llucià Ferrer, locutor i presentador amb molta experiència als mitjans catalans, tant a la ràdio com a la televisió, inaugurarà el Cavatast 2015 el divendres 2 d'octubre al Celler de La Fassina.

Ferrer ha treballat a Radio Flaixbac presentant el programa "El Matí i la Mare que el va parir". A RAC 105 on va crear el programa "Freakandó Matiner". Després va passar per Catalunya Ràdio amb el "On Vols anar a parar?", un ‘magazine’ de dilluns a divendres de 16h a 19h de la tarda. A RAC1 també hi ha estat, concretament dos anys, presentant i dirigint el programa "Via Lliure a l’Estiu". Des del setembre del 2011, presenta el programa "Els Imperdibles" a Onda Cero Catalunya. Un programa d’entreteniment i actualitat que s’emet de dilluns a divendres de 19h a 20h del vespre.

Pel que fa al mitjà televisiu, va debutar a TV3 amb el programa viral "Virus". Més tard, va presentar i dirigir el programa"Quin País!", dues temporades presentant "L’Aprenent", un programa on en Llucià intenta aprendre en 3 dies aquells oficis que tenen sortida al món laboral. Actualment, està presentant la segona temporada del programa "Menú Degustació", un programa gastronòmic innovador on en Llucià acompanyat del xef Jordi Jacas i un personatge famós diferent cada setmana, apropen als espectadors els secrets de l’alta cuina. Sant Sadurní prendrà part en aquest programa, gràcies a la col·laboració de la Confraria del Cava.

També el podem veure a la televisió oficial del FC.Barcelona, a Barça TV, amb el "Quina Penya". Un programa més que consolidat, ja que enguany, s’està emetent la quarta temporada. El Quina Penya apropa als espectadors el món penyístic culer. Per últim, també l’hem pogut veure a la televisió del Grup Godó, a 8tv, presentant el programa"Decantats". Un programa destinat per captar l’atenció als joves, als inexperts i als amants del vi i del cava que volen introduir-se al món de l’enologia.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon