Adopta'm

La Festa de l'Animal aconsegueix 50 preadopcions de gossos a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-10-2015 05:58

Festa de l'Animal de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Aquesta edició ha servit per consolidar Vilanova i la Geltrú com un molt bon punt de trobada per a empreses i organitzacions relacionades amb el món animal

PUBLICITAT

Les diferents organitzacions, associacions i protectores que van participar a les dues passarel·les Adopta'm que es van fer dissabte a la Festa de l'Animal, van registrar un total de 50 preadopcions de gossos. Es tracta de persones interessades en adoptar alguns dels animals que van participar a la passarel·la o bé van mostrar interès per adoptar-ne un de les protectores participants a l'esdeveniment.

Malgrat la climatologia no va ser favorable al llarg de tot dissabte, la quarta edició de la Festa de l'Animal és pot qualificar d'èxit absolut ja que es van mantenir les xifres de l'any passat quan a visites i a presència a les activitats que es van dur a terme tant a la pista com a l'Àgora. Sobretot aquesta edició ha servit per consolidar a Vilanova i la Geltrú com un molt bon punt de trobada per a empreses i organitzacions relacionades amb el món animal. Aquest punt es va poder visualitzar amb la participació a la festa de protectores de l'Anoia, el Garraf, i del Penedès. La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com a organitzadora de la Festa, preveu que a la propera edició aquesta representació es pugui veure ampliada al Bages i, fins i tot, al Solsonès, aprofitant la mobilitat que provoca l'Eix Diagonal.

Més d'una vintena d'activitats, al llarg de tot el dia va omplir el recinte firal d'expositors però també continguts. Destaca la tasca que va desenvolupar el CAAD Penedès que va comprovar, gratuïtament, el bon funcionament de 20 microxips. 

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon