Preparant la Diada de Tots Sants

Els Castellers de Vilafranca descarreguen dos castells de 9 bàsics i la torre de 8 amb folre

Redacció Vilafranca del Penedès 20-10-2015 10:07

Els Castellers de Vilafranca descarreguen dos castells de 9 bàsics i la torre de 8 amb folre. Castellers de Vilafranca

Tot i l'ensopegada amb el 4de9 amb folre i agulla, els Verds encaren amb optimisme la diada de Tots Sants

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La plaça Bonet i Muixí del barri barceloní de Sants va ser l'escenari escollit per intentar el primer 4de9 amb folre i agulla de la temporada. D'entrada els verds van completar el dinovè 3de9 amb folre de l'any, que va donar pas a l'intent del 4de9 amb folre i agulla. El castell va pujar nerviós i va cedir quan l'enxaneta es disposava a coronar l'estructura del quatre. Això va fer rebaixar els seus objectius i es van decantar pel 4de9 amb folre en la repetició i acabar la jornada amb la torre de 8 folrada. Val a dir però, que des de la diada de Sant Fèlix de l'any 2003 el 4de9 amb folre i agulla no els quedava en intent.

Tot i aquesta ensopegada els verds encaren amb optimisme la diada de Tots Sants, d'aquí a 15 dies, on es plantejaran novament castells d'envergadura i completar castells pendents en aquest curs. Abans però, actuaran a Sitges dissabte vinent, que podria servir per rodar els castells de 9 pisos.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon