Diada de Tots Sants

Els Verds marquen la recta final fins a Tot Sants a Sitges

Redacció Vilafranca del Penedès 23-10-2015 08:10

Els Verds marquen la recta final fins a Tot Sants a Sitges. Castellers de Vilafranca

El programa previst pels vilafranquins aquest cap de setmana anirà subjecte a l’assaig d’aquest divendres, però serà una actuació clau

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Com és habitual, els Verds actuaran per darrer cop abans de la Diada de Tot Sants a Sitges, a la Diada de la Colla Jove dels Castellers de Sitges. Enguany, l'actuació torna a ser a la tarda, a les 18h del dissabte a la plaça del Cap de la Vila. Juntament amb els amfitrions, actuaran amb els Castellers de la Vila de Gràcia, a diferència d'altres anys. Els busos sortiran a les 16:45h de davant de Cal Figarot.
 
Aquesta és l'última actuació abans de Tot Sants, una de les diades més importants per la colla on aquest any els de la camisa verda es planteja grans objectius. Per això, és molt important la presència de tots els castellers a la diada d'aquest dissabte i als assajos que resten per acabar la temporada. El programa previst pels vilafranquins aquest cap de setmana anirà subjecte a l’assaig d’aquest divendres, però serà una actuació clau per acabar de perfilar castells de cara a Tot Sants.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon