SUPORT ALS COMPANYS

Comunicat de suport de l'USPAC a l'actuació de Cunit

USPAC Cunit 15-03-2016 03:08

USPAC considera que no podem estar sotmesos cada dia a l’escarni públic, i al judici mediàtic, quan el que es demana són uns mitjans que van en favor d’una tasca policial més efectiva i sobretot més transparent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Ahir sobre les 12:00 hores, la Policia Local de Cunit va sol·licitar recolzament en una actuació on tenien una persona violenta, la qual havia de ser detinguda per ordre Judicial. En arribar la patrulla de Mossos al lloc de l’actuació es van trobar un senyor agressiu i violent, el qual no volia ser detingut de cap de les maneres, els companys han mediat amb ell perquè es deixés detenir i fos una actuació el més pacífica possible. Però aquesta persona, en tot moment s’ha mostrat agressiu i gens col·laborador vers els agents actuants.

Els companys han reduït, amb la mínima força imprescindible, a aquesta persona i mentre el tenien estirat a terra han detectat que no respirava, els mateixos agents han iniciat les maniobres de RCP fins que han arribat els serveis mèdics, els quals han continuat en el seu intent de reanimar-lo sense aconseguir retornar-li la respiració. Lamenten profundament aquest desenllaç, i acompanyem familiars i amics en el seu condol.

Aquests fets malauradament succeeixen, i ja fa molt temps que des d’USPAC es demana a la DGP que ens doti d’elements tant que minimitzen els riscos en les detencions i actuacions violentes ( TÀSER, SPRAY’S D’AUTODEFENSA,...) així com de mitjans tècnics que recullin amb claredat el succeït (CÀMERES PERSONALS).

USPAC considera que no podem estar sotmesos cada dia a l’escarni públic, i al judici mediàtic, quan el que es demana són uns mitjans que van en favor d’una tasca policial més efectiva i sobretot més transparent. Insistim que es PRIORITARI dotar d’aquest mitjans als moss@s amb la major celeritat possible, així podrem evitar el que es evitable en gran mesura. Per part d’USPAC, recordar als companys que tenen tot el nostre suport, tan personal, assistencial com jurídic, hem estat, estem i estarem al vostre costat, agradi o no agradi.

ÀNIMS I FORÇA COMPAMYS, AVUI TOTS SOM VENDRELL !!

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon