Festa Major 2016

Els Pabordes treuen la figura de goma dels Bordegassos per Sant Jordi

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-04-2016 01:22

Figura de goma que representa un pilar dels Bordegassos. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els Pabordes 2016 amplien la col·lecció de figuretes de goma dedicades als balls i elements de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Coincidint amb la diada de Sant Jordi es posa a la venda una figura de goma que representa un pilar dels Bordegassos, ideal per la canalla i els col·leccionistes amants de la cultura popular.

Els Bordegassos faran un pilar a 2/4 de 12 del matí a davant de la parada que els Pabordes tindran instal·lada al capdamunt de la rambla Principal de Vilanova (a la zona del Teatre Principal). La petita actuació de la colla castellera servirà per presentar oficialment la figura de goma. Els organitzadors de la festa vilanovina avancen que aquesta no serà l’única figureta d’aquest any ja que per Festa Major se n’estrenarà una de nova.

A la parada també s'hi podran trobar altres productes de marxandatge relacionats amb la Festa Major de Vilanova. Figures de goma, de plom, el cava de la Festa Major o productes d’artesania en són alguns exemples. També es posaran a la venda uns punts de llibre amb elements de la Festa Major. Es tracta de fotografies d’anys enrere de l’arxiu Ramir Horro recuperades de l’Arxiu Comarcal del Garraf. La diada de Sant Jordi també servirà per ampliar els apadrinaments d’alfàbregues, una campanya que enguany presenta novetats com una millor identificació dels noms dels padrins als fanals de la rambla.

Els Pabordes, que treballen intensament en l’organització i disseny de la Festa Major 2016, fan una crida a empreses i comerços del territori que vulguin col·laborar en l’edició d’enguany a posar-se en contacte amb ells a través del correu electrònic pabordes@fmvng.cat.  

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon