Públic fidel

Èxit del primer ‘Escenari Secret’ convocat pel teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 18-05-2016 11:59

Èxit del primer ‘Escenari Secret’ convocat pel teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Ajuntament de Vilafranca

Es tracta d'una convocatòria per al públic més fidel dels dos equipaments municipals, que no sabia on anava ni què anava a veure

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Bodegues Pinord van dur a terme el passat dijous i per primera vegada l’Escenari Secret, un premi al seu públic més fidel.

Tot ha començat amb la convocatòria, que prèviament s’havia fet al públic més fidel del teatre i de l’Auditori. A les 20.15h s’han trobat a la cruïlla dels carrers del Dr. Pasteur i de Sarriera.  A més, cada persona, podia convidar a una altra que habitualment no anés al Teatre ni a l’Auditori. Ningú no sabia on anava ni què anava a veure. Aquest és un dels requisits de l’Escenari Secret, la sorpresa.

Finalment s’ha desvetllat el misteri. Dividits en dos grups, s’ha acompanyat al públic a dos dels espais de Bodegues Pinord on han vist la representació de dues peces de microteatre del Festival Píndoles.

Per una banda, El transportista d’orgues, d’Helena Codorniu protagonitzat per Marc Barbena. Embolicat amb una bata d’estar per casa, un home seu en una butaca del menjador amb el seu fill a la falda de la seva única cama. Melangiós, escolta una música d’orgue corprenedora i observa com, a prop seu, la treballadora de la llar planxa uns pantalons a ritme de la melodia.

A l’altra sala el públic gaudia amb El catalón d’una nit d’estiu, de Roc Esquius i interpretada per Núria Deulofeu, Carles Garcia Llidó, Isidre Montserrat i Blanca Pascual. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia.

Les obres d’una durada aproximada de 15 minuts van sorprendre el públic que després es va intercanviar de sala.

Un cop acabat el teatre els dos grups es van dirigir per l’interior de les bodegues Pinord fins a un altre dels escenaris, on es va oferir una copa de cava i en uns minuts van trobar la última sorpresa. Va aparèixer el músic Xarim Aresté acompanyat per la seva guitarra elèctrica. Aresté va saber connectar amb el públic, molt divers en edats i gustos musicals i va fer algunes cançons del seu darrer disc La Rosada.

Així va cloure el primer Escenari Secret que va ser agraït i valorat de manera molt positiva per tot el públic.

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon