Garraf, Olèrdola i Foix

Tercera sessió del Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible als parcs del Penedès

Redacció Sitges 01-07-2016 05:15

Tercera sessió del Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible als parcs del Garraf, Olèrdola i Foix. XPN

L'objectiu de la jornada de treball era aprovar i completar el programa d'actuacions que compagina la descoberta del territori i la seva conservació

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Palau Maricel de Sitges va acollir, dimecres 29 de juny, la tercera sessió del Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc  del Garraf, Olèrdola i Foix, amb la trobada de 30 participants entre ells, representants dels ajuntaments dels municipis del Parc, entitats conservacionistes, Consorcis de promoció turística, empreses d'educació ambiental i empreses turístiques del sector privat.

L'objectiu de la jornada de treball era aprovar i completar el programa d'actuacions que compagina la descoberta del territori i la seva conservació amb les expectatives de les empreses turístiques del territori. Aquesta era la tercera reunió de treball del Fòrum Permanent des de primers d'any per tal de redactar conjuntament el dossier de candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels Parcs del Garraf, Olèrdola i Foix. Les anteriors van tenir lloc Vilanova i la Geltrú i Castelldefels. En aquest mateixa sessió es va treballar en grups per tal de redactar el programa d'actuacions amb la pretensió que es duguin a terme a cinc anys vista.

En aquest cas el Fòrum havia de validar les actuacions previstes dins els objectius de la Carta. La pròxima sessió del Fòrum Permanent tindria lloc al proper mes d’octubre,  i ha de servir per presentar el dossier de candidatura. D'aquesta manera es clourà el procés de redacció del dossier, que és la mostra del treball en equip per tal de millorar i fer possible el turisme sostenible en l'àmbit de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon